Hikoreis
80+ Silver
Dahası
@Abdullah Hacıgül abi adam ironi yapmış neden banladınız.corsair bundan sonra kalitesiz psu en iyisi rampage (!)
@Abdullah Hacıgül abi adam ironi yapmış neden banladınız.corsair bundan sonra kalitesiz psu en iyisi rampage (!)
Banlanmadı uyarı aldı birikmiş uyarısından ötürü oto banlandı@Abdullah Hacıgül abi adam ironi yapmış neden banladınız.
E ünlem koymuş sonuna.Banlanmadı uyarı aldı birikmiş uyarısından ötürü oto banlandı
Veledium içeren mesaj, düzenlenmesine karır verdim.corsair bundan sonra kalitesiz psu en iyisi rampage (!)
En pahalı si en kalitelisi dönemi bitiyor galiba paranla bile rezil oluyorsunŞaşırdım, Corsair'a yakışmadı.
Abi kaç uyarıda kaç gün ban yiyoruz?Banlanmadı uyarı aldı birikmiş uyarısından ötürü oto banlandı
Abi sonuna ünlem koymuş ancak onun da anlamını bilmeyen de bence yanlış bilgilendirmeye her yerde açıktır zaten .dBanlanmadı uyarı aldı birikmiş uyarısından ötürü oto banlandı
ne zaman vardı o dönemEn pahalı si en kalitelisi dönemi bitiyor galiba paranla bile rezil oluyorsun
Niye CORSAIR ilah mı?Corsairin bunu yaptığına inanmıyorum.
-10 derece 1200w da ikenMaşallah, bu test build’a asus rog thor 1200 watt platinium baya iyi giderdi.
Genelde kaliteli ürünleri var?Niye CORSAIR ilah mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
-10 derece 1200w da iken