Neler Yeni

Corsair HX1000 1000W 80+ Platinum Korkutan Sıcaklık

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Harbiden @Abdullah Hacıgül abi adam sonuna "(!)" koymuş koymasına rağmen uyarı yeniliyorsa bende bundan sonra dikkat ederim abi.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
(!) koysa bile boş yorum. Uyarı yenir/yenmez kısmı tartışılır ama aşırı boş yorum. Ben bile sinir oldum.
Olabilir hocam ona bir şey demedim sadece bu şekilde (!) Koyduğumuz yorumlarda uyarı yiyebiliyorsak dikkat ederek yazarım onu öğrenmek istedim.

dagestarhep

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Taha
Instagram
instagram.com/dagestarhepx
Steam
Dagestarhep
Elektronik biraz da şans işi ya Allahtan sadece ısınmış daha kötüsü olmamış geçmiş olsun

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Olabilir hocam ona bir şey demedim sadece bu şekilde (!) Koyduğumuz yorumlarda uyarı yiyebiliyorsak dikkat ederek yazarım onu öğrenmek istedim.
Genelde sonunda (!) olan her yorum aşırı çocukça ve boş oluyor zaten. Uyarı yiyip yememe kısmı tartışışlır dediğim gibi ancak bir insan neden bu denli boş ve çocukça bişey yazar ben ona anlam veremiyorum

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Genelde sonunda (!) olan her yorum aşırı çocukça ve boş oluyor zaten. Uyarı yiyip yememe kısmı tartışışlır dediğim gibi ancak bir insan neden bu denli boş ve çocukça bişey yazar ben ona anlam veremiyorum
Yani mesela hocam örnek en son kullandığım "(!)" Yorum şuydu

Unlostun çıkardığı sistem şuan uygun mesela şaşırtıcı bir şekilde şuan ki şartlara göre
Ben de yazdım ki
AnLoSt geleceğe yönelik sistem yapmış.(!)
Bu tarz espri karışık yorumlar bence güzel oluyor ama kullanmamak gerekiyorsa kullanmam tabi.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
HX1000 kronik sorunlu (!)

Onurkotlutok05

80+ Gold
garip

He4lp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf ağar
Instagram
Yusufagar056
Arkadaşlar mining sürecinden kalan önemli bir tecrubemi aktarmak istiyor. HX1000 modeline totalde 750W güç tüketen ekran kartı bağladım, ve PSU korkunc şekilde ısınıyor öyle ki arka kasa sıcaklığı laser yüzey ölçer ile 60 dereceye ölçtüm artık PSU'nun anakart sıcaklığını siz düşünün ve bu durum beni epey korkuttuğu için arkasına 2000RPM Noctua fan bağladım ve arka kasa sıcaklığı 40 dereceye kadar düştü. Lakin burası önemli Thermaltake 1200W 80+ Platinum PSU'ya 1050W tüketen rig bağladım iç dış sıcaklık 38 dereceyi geçmedi kasa sıcaklığı da aynı şekilde

Rig'de total 4 PSU vardı içlerinde sıcaklığı yüzüme yüzüme vuran HX1000 oldu benim PSU'm mu böyle bana mı denk geldi bilemiyorum ama bugün benim için kendisi riskli bir PSU modeli olmuştur.

Alıntıyı görüntüle
Corsair halla halla

Top Bottom