Neler Yeni

Corsair iCUE 220T nasıldır?

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
Ben 600 civarına almıştım ona rağmen zarar ettiğimi düşünüyorum(ekstradan 1 fan da hediyeydi)
Bu kasada kullanılan fanlar hiç performanslı değil. Bir süre sonra ben 1.5 seneyi buldum kasa fanları bir süre sonra zar zar ötüyor. Corsair ile konuştum bize gönderin demiştiler gönderdim yenisini gönderdiler. 4 tane yeni fan geldi yani aynı sorunu bunlarla karşılaştım. Bir süre sonra sürekli zar zar ötmeler, kablolama olarak normalde baya küçük bir kapasiteye sahip. Ben sığdırana kadar akla karayı seçtim anca klipslerle bağlayarak sığdırmıştım arka kabloları. İleride hava soğutucu ya da sıvı soğutucu alırsan hava soğutucu kasa küçük diye sığamayabilir, sıvı soğutucu için 3 fanlı ekran kartıysa sıvı soğutucu ile çakışıyor, HDD bölgesini sıvı soğutucu takacaksan kaldırman gerekiyor.

Ben önceden söyleyeyim yani bu kasa asla ama asla 1000 lira hak etmez. 500 600 TL olsaydı hadi Corsair olsun renk şöleni olur diye düşünülebilirdi ama sana şiddetli tavsiyemdir buna 1000 lira sakın bayılma.
tamam bunun kadar küçük beyaz bir kasa önerirmisin ?

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan
Beyazı yok. Beyaz istersen Lancool II Mesh var ama 1200 biraz fazla. Bu arada dediğim Lancool 215, Gaming Gecesi'ne 700 liraya bile gelmişti.
corsairin kasası teknik açıdan nasıl sence

Top Bottom