Samaeldrazi
80+ Silver
Dahası
Samsung ssd veya WD alabilirsin crucial da iyi yapıyor olabilir
ssd plus kronik sorunlu Ultra 3D serisinin bir kronik sorunu yok bildiğim kadarıylakronik sorunlu listesinde
ha pardon yanlış görmüşümSSD plus ile karıştırmayın bunu
Markaya bakmak pek doğru olmazSamsung ssd veya WD alabilirsin crucial da iyi yapıyor olabilir
evet bütçem yetiyor, sizin attığınız 2 tanesine de yetiyor hangisi en iyi ise onu almayı planlıyorum kesinlikle bunu al dediğiniz bir marka model varmıdırOC yapmayacak zaten
Stok fan işini görür
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçe yetiyorsa alınabilir
İyidir. Ancak bunu almak daha mantıklı bence
Ya da bu:Western Digital Blue WDS100T2B0A SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Blue WDS100T2B0A SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Western Digital Blue WDS100T2B0A SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Blue daha iyidir.evet bütçem yetiyor, sizin attığınız 2 tanesine de yetiyor hangisi en iyi ise onu almayı planlıyorum kesinlikle bunu al dediğiniz bir marka model varmıdır
teşekkür ederimBlue daha iyidir.
yedek değil ekstra depolama için alıyorum çok oyun kuracağım için sistemimdeki 500gb yeterli olmaz diye düşündüm, aktif olarak kullanacağım yani sata ssd yiBlue daha iyidir.
O bütçede yok, zaten yedek depolama için alındığı için çok kaliteli bir şey almaya da gerek yok bence
Yedek depo derken onu kastetmiştimteşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
yedek değil ekstra depolama için alıyorum çok oyun kuracağım için sistemimdeki 500gb yeterli olmaz diye düşündüm, aktif olarak kullanacağım yani sata ssd yi
anladım pardonYedek depo derken onu kastetmiştim