fiyat önemsiz aynı fiyattalar neredeyseben olsam corsair alirdim asus gereksiz pahalı bana gore
normal internetten mi alıcaksınız yoksa tanıdık veya uyguna bir yerden mi fiyat tam nedir ona göre yorum yapsak daha iyi olur
arkadaşlar bütçe problemim yok phanteks kasalarını sevmiyorum bu yazdığım iki model arasından hangisi daha iyiP500A alın o zaman 2500 TL'ye.
bende fiyat onemsiz olarka konustum illa ikisinden biriyse corsair ama daha iyileri vardir o butceyefiyat önemsiz aynı fiyattalar neredeyse
2900 corsair icue 5000xnormal internetten mi alıcaksınız yoksa tanıdık veya uyguna bir yerden mi fiyat tam nedir ona göre yorum yapsak daha iyi olur
senin dediğinde daha pahalıya geliyo 5000x 3 argb fanla geliyo zatenGT501 nedense tasarımsal açıdan bana kötü geliyor. Corsair daha şık duruyor. Ancak ben olsam 5000X yerine 4000D airflow alıp yanına fan seti alırdım. Tabi sana kalmış, nasıl bir sistem kuracağına bağlı.
Corsair CC-9011200-WW 4000D Airflow Bilgisayar Kasa Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Corsair CC-9011200-WW 4000D Airflow Bilgisayar Kasa en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Corsair CC-9011200-WW 4000D Airflow Bilgisayar Kasa incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
benim tercihim corsair olurdu yazılımı felan çok iyi bende corsairin başka modelini kullanıyorum memnunumarkadaşlar bütçe problemim yok phanteks kasalarını sevmiyorum bu yazdığım iki model arasından hangisi daha iyi
neden corsair bilgilendirebilir misin benibende fiyat onemsiz olarka konustum illa ikisinden biriyse corsair ama daha iyileri vardir o butceye
iki kasayıda seviyom corsair daha sade asus biraz daha agresif bu yüzden performanslarına bakarak almam lazımbenim tercihim corsair olurdu yazılımı felan çok iyi bende corsairin başka modelini kullanıyorum memnunum
Fanların kalitesi çok farklı, kıyaslayamazsın2900 corsair icue 5000x
3200 asus gt 501
Mesaj otomatik birleştirildi:
senin dediğinde daha pahalıya geliyo 5000x 3 argb fanla geliyo zaten
5000x mi daha iyi soğutmaya sahip gt501 miFanların kalitesi çok farklı, kıyaslayamazsın