Tolgax güneş
80+ Bronze
- Bütçe
- 450
bu klavye alınır mı? ?
hocam 3 ürün alcam mouse kulaklık klavye hepsi aynı marka olsun istiyorum klavye 450 tl mouse 350 tl kulaklık 470 tlŞuanki fiyatı biraz yüksek indirimlerde alınabilicek bir klavye ben bu bütçe içinde mekanik tercih ederdim yada indirimleri beklerdim.
Malzeme kalitesi olarak kaliteli bulduğum bilek destekli bir klavye membran olması sıkıntı değil ama bölgesel aydınlatmasını pek sevmiyorum fakat tercih sizin alınabilir bir klavye.hocam 3 ürün alcam mouse kulaklık klavye hepsi aynı marka olsun istiyorum klavye 450 TL mouse 350 TL kulaklık 470 TL
hocam corsair mouse ve kulaklık alcam ama klavyede bi bu var sorun olmaz dimi kaliteli ?Malzeme kalitesi olarak kaliteli bulduğum bilek destekli bir klavye membran olması sıkıntı değil ama bölgesel aydınlatmasını pek sevmiyorum fakat tercih sizin alınabilir bir klavye.
Dediğim gibi malzeme kalitesi olarak kaliteli bulduğum bir klavye aydınlatması dışında kafama takılan bir sıkıntısı yok.hocam corsair mouse ve kulaklık alcam ama klavyede bi bu var sorun olmaz dimi kaliteli ?
hepsi aynı marka olsa noluak olmasa nolucakhocam 3 ürün alcam mouse kulaklık klavye hepsi aynı marka olsun istiyorum klavye 450 TL mouse 350 TL kulaklık 470 TL
aydınlatma çokmu kötüki ?Dediğim gibi malzeme kalitesi olarak kaliteli bulduğum bir klavye aydınlatması dışında kafama takılan bir sıkıntısı yok.
takıntılı biriyim.hepsi aynı marka olsa noluak olmasa nolucak
Ben pek beğenmiyorum isterseniz inceleme videolarından bakınız.aydınlatma çokmu kötüki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
takıntılı biriyim.