Neler Yeni

Corsair K68 RGB soru konusu

Mufeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Furkan
Selam arkadaşlar. Klavye arayışımı sonuçlandırmış bulunuyorum. Corsair k68 almaya karar verdim. Daha önce kullanıp tecrübesi olanlar artılarını ve eksilerini yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

tyrantrex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
can çalık
Instagram
cancaliks
Twitter
acancalik
Aktif olarak kullanmaktayım hocam. Öncelikle " + " kısmından başlayacak olursam ;
+ Materyal bazında bilek desteği hariç kasası gayet sağlam ve çizilmeye suya dayanıklı.
+ RGB olarak gayet iyi performans vermekte ICUE yazılımı üzerinden her türlü kontrolleri sağlayabiliyorsunuz.
+ Multimedya tuşları gerçekten çok kullanışlı, kolaylık sağlaması açısından sol tarafta olması gayet yeterli.
+ Keycap olarak gayet kaliteli abs plastik kullandıkları için herhangi bir soyulma ve kalkma yaşanmadı şimdilik.
+ Bilek desteğinin klavye ile birlikte gelmesi.
+ Yay sesi gelmeden mekanik klavye hissiyatını sonun kadar veriyor.
Gelelim biraz da eksilerine ;
- Fiyat olarak şuan 1,200 TL civarında geziyor oldukça pahalı bir ürün.
- Bilek desteği plastik yerine yumuşak bir katmandan yapılabilirmiş.(Bknz; 2019 ,2020 Razer Blackwidow. Asus g513 Carbon.)
- Herhangi usb çıkışı veyahut 3.5 jack çıkışı sunmuyor.
- Ses kısmak için multimedya tekerliği bulunmuyor.Onun yerine tuş olarak yapmışlar.
- Makro tuşları bulunmuyor lakin siz ICUE üzerinden ayarlayabiliyorsunuz .

Umarım yeterli olmuştur.

Mufeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aktif olarak kullanmaktayım hocam. Öncelikle " + " kısmından başlayacak olursam ;
+ Materyal bazında bilek desteği hariç kasası gayet sağlam ve çizilmeye suya dayanıklı.
+ RGB olarak gayet iyi performans vermekte ICUE yazılımı üzerinden her türlü kontrolleri sağlayabiliyorsunuz.
+ Multimedya tuşları gerçekten çok kullanışlı, kolaylık sağlaması açısından sol tarafta olması gayet yeterli.
+ Keycap olarak gayet kaliteli abs plastik kullandıkları için herhangi bir soyulma ve kalkma yaşanmadı şimdilik.
+ Bilek desteğinin klavye ile birlikte gelmesi.
+ Yay sesi gelmeden mekanik klavye hissiyatını sonun kadar veriyor.
Gelelim biraz da eksilerine ;
- Fiyat olarak şuan 1,200 TL civarında geziyor oldukça pahalı bir ürün.
- Bilek desteği plastik yerine yumuşak bir katmandan yapılabilirmiş.(Bknz; 2019 ,2020 Razer Blackwidow. Asus g513 Carbon.)
- Herhangi usb çıkışı veyahut 3.5 jack çıkışı sunmuyor.
- Ses kısmak için multimedya tekerliği bulunmuyor.Onun yerine tuş olarak yapmışlar.
- Makro tuşları bulunmuyor lakin siz ICUE üzerinden ayarlayabiliyorsunuz .

Umarım yeterli olmuştur.
Elinize sağlık tam olarak aradığım yorumlar bunlar. Benim dışımda aklına takılan arkadaşların da işine yarayacağını sanıyorum. Eksi kısımları da bence çok zaruri olmayan ekstralara giriyor. Bu deneyimleriniz kaç aylık?

tyrantrex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
can çalık
Instagram
cancaliks
Twitter
acancalik
Rica ederim.Yaklaşık 8 aylık bir deneyimden bahsediyorum hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,299
Üyeler
164,644
Son üye
tanertolga
Top Bottom