Corsair Katar Pro ani dönüşlerde takılma

jesia

80+
Reaksiyon skoru
135
Corsair Katar Pro mouse kullanıyorum. Koldan ve düşük hassasiyet oynuyorum ani dönüşlerde takılma oluyor yani resmen sağa dönüyorum ama fare başlarda kalıyor dönmüyor. 20 tl likte olsa bir mouse padim var. Acaba sorun mousepadde mi yoksa farenin sensör kısmı en ufak bi toz parçasında bile okumama gibi bir durum mu oluyor. Üfleyince sorun kısa bi süre kalkıyor

Corsair Katar Pro mouse kullanıyorum. Koldan ve düşük hassasiyet oynuyorum ani dönüşlerde takılma oluyor yani resmen sağa dönüyorum ama fare başlarda kalıyor dönmüyor. 20 TL likte olsa bir mouse padim var. Acaba sorun mousepadde mi yoksa farenin sensör kısmı en ufak bi toz parçasında bile okumama gibi bir durum mu oluyor. Üfleyince sorun kısa bi süre kalkıyor
Sensörü ve mousepadini toz ve kirden arındır yine dene sorun varsa servise başvur.

@fury_ Hocam mouse'nin alt kısmını kulak çöpü iyice sildim. Şuan öğrenci evindeyim 3 gün sonra eve gidicem evde kendi mousepad'im ile deneyip aynı sorunu yaşarsam servise başvurmayı düşünüyorum mantıklı mıdır?

@fury_ Hocam mouse'nin alt kısmını kulak çöpü iyice sildim. Şuan öğrenci evindeyim 3 gün sonra eve gidicem evde kendi mousepad'im ile deneyip aynı sorunu yaşarsam servise başvurmayı düşünüyorum mantıklı mıdır?
Mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,513
Üyeler
185,275
Son üye
nomad55
Geri