SkyBoy
80+
Dahası
Corsair katar pro satın aldım siyah mouse padmi beyaz mousepadmi daha iyi olur?
gri birazcık desenli alsam corsair logolu sence sensöre sorun çıkartırmı?Sakın beyaz alma gibi bir hataya girişme 2 ay sonra leş gibi görünür. Siyah adamdır.
knk keşke corsair almasaydın aynı mouse u aldım icue den güncelledim ve mouse flash bellek oldu buraya yazdım kimse çözemedi garanti vercem üşendim yeni bir tane fare alıcam sakın fareyi icue den güncelleştirmeCorsair katar pro satın aldım siyah mouse padmi beyaz mousepadmi daha iyi olur?
Sensöre sıkıntı çıkartmaz ama bence koyu renk al.gri birazcık desenli alsam corsair logolu sence sensöre sorun çıkartırmı?
knk icue mouse nin yazılımıknk keşke corsair almasaydın aynı mouse u aldım icue den güncelledim ve mouse flash bellek oldu buraya yazdım kimse çözemedi garanti vercem üşendim yeni bir tane fare alıcam sakın fareyi icue den güncelleştirme
evet kankaknk icue mouse nin yazılımı
knk katar pro xt geldi ya ondan belki corsair bilerek yapmış olabilir ve flas bellek oldu derken?evet kanka
kanka bildiğin flash bellek olmuş içinde dosya var txt ve başka bir arkadaşında başına gelmiş az önce gördüm sakın güncellemeknk katar pro xt geldi ya ondan belki corsair bilerek yapmış olabilir ve flas bellek oldu derken?
knk yükleyince otmatakik güncelleştiriyormu ? ona göre yüklerim dpi ayarı filan içinevet kanka
knk ok da updatei ne için istiyoki bu aradakanka bildiğin flash bellek olmuş içinde dosya var txt ve başka bir arkadaşında başına gelmiş az önce gördüm sakın güncelleme
fareni sadece renk değiştir dpi ayarla ama sakın updateleme
istemiyordu dpi ımı arttırıcaktım güncellemesi varmış yapayım dedim fare gitti usb out sesi geldi ledi gitti fare komple gitti biraz baktım ipsflash isimli flash bellek olmuşknk yükleyince otmatakik güncelleştiriyormu ? ona göre yüklerim dpi ayarı filan için
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk ok da updatei ne için istiyoki bu arada
güncelleme yi çamadn dpi arttırılıyormuistemiyordu dpi ımı arttırıcaktım güncellemesi varmış yapayım dedim fare gitti usb out sesi geldi ledi gitti fare komple gitti biraz baktım ipsflash isimli flash bellek olmuş