Neler Yeni

Çözüldü✓ Corsair kulaklık alınır mı??

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Asım

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,058
İsim
Ömer
Steam
1316142768
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden memnun kalmadınız?
hocam kablosu biraz kötüydü çok kavramlı geldi ne yaparsam yapayım kablo yine birbirine dolandı burdan birkere kotu buldum ve ses dipten geliyordu cok dip ses hatası deniyor sanırım + olarak aşırı uğraştırıyor uygulamasını indirip fatura gibi şeyleri koyup kulaklığı aktif etmen gerekiyor

oliveforge99

80+ Silver
hocam kablosu biraz kötüydü çok kavramlı geldi ne yaparsam yapayım kablo yine birbirine dolandı burdan birkere kotu buldum ve ses dipten geliyordu cok dip ses hatası deniyor sanırım + olarak aşırı uğraştırıyor uygulamasını indirip fatura gibi şeyleri koyup kulaklığı aktif etmen gerekiyor
Anladım hocam. Ben de değerlendiriyordum almayı. Çok teşekkür ederim detaylı açıklamalarınız için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
HASAN
https://www.itopya.com/corsair-void-elite-rgb-71-surround-beyaz-kablosuz-gaming-kulaklik_u9770 BU kulaklık alınır mı? arkadaşlar 3k bütçem var hemen kulaklık almam gerek öneriniz varsa hemen bekliyorum
ben aldım, ilk başta bi cızırtı ve dipses geliyordu. Yazılımını ve ekolayzer ayarı yaptım problemleri düzelttim. Mikrofon ve genel ses performansından memnunum. Escape From Tarkov oynuyorum bütün sesler net bir şekilde kulağıma geliyor. Özetle o fiyata bence alınabilir.

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,058
İsim
Ömer
Steam
1316142768
ben aldım, ilk başta bi cızırtı ve dipses geliyordu. Yazılımını ve ekolayzer ayarı yaptım problemleri düzelttim. Mikrofon ve genel ses performansından memnunum. Escape From Tarkov oynuyorum bütün sesler net bir şekilde kulağıma geliyor. Özetle o fiyata bence alınabilir.
hocam bendede böyle bir hata oluşursa düzeltmesi zormu yoksa yapabilirmiyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablolu versiyonunu kullanıyorum. Gayet güzel ürün fiyatıda uygun alınabilir
hocam siz dipses sorunu yaşadınızmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
HASAN
hocam bendede böyle bir hata oluşursa düzeltmesi zormu yoksa yapabilirmiyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam siz dipses sorunu yaşadınızmı
çok basit almaya karar verirsen eğer discord üzerinden yardımcı olurum ekolayzer ve program konusunda.

Top Bottom