Yardım Corsair Nautilus 240 RS mi yoksa Msi mag coreliquid a13 240mm sıvı soğutucular

Whilly21

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
3500
Merhabalar dayım hocalarım. Kişisel sistemimin özellikleri şu şekilde ryzen5 5600x, rtx2060, ve kasam nzxt h510 elite. Sıvı soğutmaya geçmek istiyorum bu iki modelden hangisini tercih etmeliyim. Ayrıca kasa tasarımı sebebiyle radyatör önde durmak zorunda başka bir tavsiyeniz var mıdır.

Hocam 5600x için illa sıvı soğutma mı istiyorsunuz? Tek kuleli 4 ısı borulu hava soğutmalar da gayet iyi iş çıkarırdı ve bütçe olarak da baya rahatlatırdı sizi. İlla bu seçeneklerden biriyse Nautilus'u öneririm ben. Testlerde çok iyi sonuçlar veriyordu Nautilus. Bunun haricinde ben Deepcool LD360 kullanıyorum, fena bir performansı yok. LD240 modellerine bakabilirsiniz. Hem analog ekranı var; CPU kullanımı, gücü ve sıcaklığını takip edebilirsiniz. Biraz daha fiyat/performans istiyorsanız da Thermalright Warframe modellerine bakmanızı öneririm. O da dijital ekranlı. Fena değil.

Görüş için teşekkürler hocam. Birazda görsellik olsun istedim o yüzden sıvı soğutma tercihim. Kasanın sadece ön tarafına montaj yapılabiliyor. Ve 240mm olması gerekiyor. Msi soğutucyu bi tanıdığımdan uyguna alacağım için tercih etmek istedim. 2300 civarına.

Görüş için teşekkürler hocam. Birazda görsellik olsun istedim o yüzden sıvı soğutma tercihim. Kasanın sadece ön tarafına montaj yapılabiliyor. Ve 240mm olması gerekiyor. Msi soğutucyu bi tanıdığımdan uyguna alacağım için tercih etmek istedim. 2300 civarına.

MSI soğutucuda da sıkıntı yaşamazsınız hocam, gönül rahatlığıyla alın. Hangisi bütçenize ve zevkine uygunsa onu tercih edin o zaman. Adı sanı bilinmeyenler hariç her türlü 240 mm sıvı soğutma 5600x için gayet yeterli. Hatta daha da serin çalışmasını sağlayacaktır. Ön panele hiç soğutucu monte etmedim o konu hakkında yorum yapmam doğru olmaz hocam. Ama Thermalright Warframe 240 mm sıvı soğutmasını yan panele monte olarak kullanmıştım. 7500f ile kullandım ve güzel performans vermişti. Radyatör sesi gibi problemler yaşamadım. Birtek Thermalright'ın software'i kullanması zordu, arayüzü kötüydü ama belki iyileştirmişlerdir. Yine de kullanılamayacak seviyede değil tabii ki, karıştırdıkça anlaşılır. Eğer bu ürüne bakmak isterseniz diye bilgilendireyim dedim hocam. Ben memnundum.

bir saat önce msi ı satın aldım. Bakalım nasıl çıkacak montaj için araştırma yapmam gerekiyor sadece Tekrardan teşekkürler hocam bilgilendirme için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,315
Üyeler
184,768
Son üye
Karol
Geri