Neler Yeni

Corsair Sabre RGB Pro Wireless Alınır Mı ?

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Öncelikle herkese merhaba kablosuz mouse almayı düşünüyorum pilli değil şarjlı ve wireless aklımda Corsair Sabre RGB Pro Wireless var sizce nasıl alınır mı ben videolarını falan izledim herkes beğeniyor sizce alınır mı ve fiyatının düşme olasılığı var mı düşmezse 1000-1250 arasında önerir misiniz yoksa başka önereceğiniz mouselar var mı yardımcı olabilirseniz teşekkür ederim.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Öncelikle herkese merhaba kablosuz mouse almayı düşünüyorum pilli değil şarjlı ve wireless aklımda Corsair Sabre RGB Pro Wireless var sizce nasıl alınır mı ben videolarını falan izledim herkes beğeniyor sizce alınır mı ve fiyatının düşme olasılığı var mı düşmezse 1000-1250 arasında önerir misiniz yoksa başka önereceğiniz mouselar var mı yardımcı olabilirseniz teşekkür ederim.

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Aldın mı mouseyi

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Deneyiminiz nasıl? ben de düşünüyorum da.
Güzel tek sorun bazen şarj istasyonuna tam oturmuyor ama ben onu sorun etmiyorum gayet iyi mouse öneririm hafif, ele güzel oturuyor, sensörüde güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,092
Üyeler
164,959
Son üye
ygzergnr
Top Bottom