Neler Yeni

Corsair Spec Delta Ekstra fan

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yasir Aykaç
Corsair Spec delta kasamın içine ekstra fan takabilir miyim? Takacak olursam nereye takmam gerekir? Yardımcı olursanız sevinirim.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Hediye wraith prism var engel olmaz değil mi? Birde öneri fan alabilir miyim RGB olmasa da olur fp olursa daha iyi
Engel olmaz da bütçe nedir aradığın özellik sessiz olması mı performanslı olması mı.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Üst tarafa takabilirsiniz ama gerek var yok diye düşünüyorum ben. Eğer almakta kararlıysanız bütçeniz nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yasir Aykaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fanlar hakkında bir bilgim yok sessiz performanslı olabilir ama performans ses gerektiriyorsa sesli de olabilir sorun olmaz. Bütçem esnek ama fp olursa sevinirim

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek

Corsair kasaya yakışır fp derken bütçe söyleyin Herkesi dilinde fepe abi yağğ şu fp bu fp fp denen şey bütçenize göre belirlenir o bütçede alabileceğin en iyi şeydir.

Ona bakılırsa şu klavye de fp çünkü o teknolojiye sahip tek klavye o bütçede daha iyisi yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yasir Aykaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçemin geniş olduğunu dile getirdim iyice okursanız anlarsınız. Size göre fp 1000 liralık bir fan ise onu tavsiye edin 100 liralık ise onu. Karşılaştırıp karar vereceğim. 500 liralık ürünü 200 liraya alabiliyorsak 200 fp dir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Corsair kasaya yakışır fp derken bütçe söyleyin Herkesi dilinde fepe abi yağğ şu fp bu fp fp denen şey bütçenize göre belirlenir o bütçede alabileceğin en iyi şeydir.

Ona bakılırsa şu klavye de fp çünkü o teknolojiye sahip tek klavye o bütçede daha iyisi yok

Yardımcı olmak istemezsen kimse seni zorlamadı aşağılayıcı tavır takınmanın hiç bir anlamı yok..

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek

Hem sessiz hem performanslı

Daha sesli daha performanslı

Sp fanlar performansa af fanlar da sessizliğe daha çok önem verir.

Ql fanlar da daha çok görünüşe önem verirler.

Aynı şekilde ll fanlar da görselliğe çok önem verirler

Sp fanlar sesli çalışırlar ama çok fazla da değil.

Hep corsair önerdim ama şu fanlar da iyidir.

Çok sesli olmayan ama genel odağı performans olan bir fan

Baya sessiz bir fan performansı da af serisi fandan biraz daha iyi olabilir

Kasanın üst tarafında 2x140 veya 2x120 dan kullanabilirsin.

İlk linki yanlış atmıştım düzellttim aralarında ne aradağına göre seçim yapabilirsin.

Bütçemin geniş olduğunu dile getirdim iyice okursanız anlarsınız. Size göre fp 1000 liralık bir fan ise onu tavsiye edin 100 liralık ise onu. Karşılaştırıp karar vereceğim. 500 liralık ürünü 200 liraya alabiliyorsak 200 fp dir.

Yardımcı olmak istemezsen kimse seni zorlamadı aşağılayıcı tavır takınmanın hiç bir anlamı yok..
Yani aslında yardımcı olmak istedim ama elimde tam bir bütçe olmadığı için nasıl yapacağımı bilemedim bir önceki mesajımı yazdıktan sonra bunu gördüm ve amacımın yardımcı olmak olduğunu anlamışsındır umarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yasir Aykaç
Valla ne desem boş kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin. Çok teşekkür ederim yardımınız için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,524
Üyeler
163,672
Son üye
HexfeT
Top Bottom