bunu duymuştum ama bulamadım kasaya baktığım zaman fotoğraf atabilir misiniz imkanınız varsa bir de bunu yazılım ile yapamıyor muyumKasanın içinde kumandası var anakartın orda çok büyük degil oradan
Yazılım ile yapamıyorsun B450M-K anakartından RGB girişleri yok maalesef.bunu duymuştum ama bulamadım kasaya baktığım zaman fotoğraf atabilir misiniz imkanınız varsa bir de bunu yazılım ile yapamıyor muyum
kardeşim temperli camın geldiği yere dümdüz bak tam sağ tarafta ekran kartının yanına denk geliyor orda küçük bir kumanda var ondan ayarlayabilirsin görmemen imkansızda-sistem2 aldım fanların rengini sabtlemek veya kısıp açmak gibi ayarları nasıl yapacağım
evet kapatabiliyoruz kasanın cam kısmını aç orada şöyle 3 tuşlu bir kumanda göreceksin ortadaki tuşa basılı tutunca rgb kapanıyor istersen rengini ayarla oradan fan hızını da ayarlayabiliyorsunda-sistem2 aldım fanların rengini sabtlemek veya kısıp açmak gibi ayarları nasıl yapacağım
ışıkları kapatabildim fakat tek renk yapamadım nasıl tek renk yapıcam ortaki tuşa basılı tuttum kapandıevet kapatabiliyoruz kasanın cam kısmını aç orada şöyle 3 tuşlu bir kumanda göreceksin ortadaki tuşa basılı tutunca RGB kapanıyor istersen rengini ayarla oradan fan hızını da ayarlayabiliyorsun
üstteki alttaki tuşlara basışıkları kapatabildim fakat tek renk yapamadım nasıl tek renk yapıcam ortaki tuşa basılı tuttum kapandı