KeremMm
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
alınır mı (performans olarak fiyatı önemli değil) yoksa sharkoon combin yapcam
İyi
Kullanıyorum. Gayet güzel kasa. PSU kaliteli.
+++Gayet iyi. 200 ₺ daha koyabilirseniz itopya'da MasterBox MB511 ARGB'nin 650 Watt PSU'lu modeli var, o daha iyi her şekilde.
Aynı kasayı kullanıyorum gayet güzel
Stok fan mı?Nedense herkes kasayı iyi olarak tanımlamış. Arkadaşlar kasaya sahibim. kasa alabileceğiniz en kotu kasa almayı düşünen varsa sakın almasın.
r5 3600 işlemcim 107 dereceyi gördü bugün... kasanın en üstteki fanından içeriye gram hava girmiyor ortadakinden çok çok az hava geliyor, birtek en aşşağıda olan fandan hava girişi var kasaya. kasanın camı açıkken daha serin. uzun sure yuk altında kalınca içerisi çok fena ısınıyor. camına elinizi deyemiyorsunuz bile...
Bende öyle bi sorun yok.Nedense herkes kasayı iyi olarak tanımlamış. Arkadaşlar kasaya sahibim. kasa alabileceğiniz en kotu kasa almayı düşünen varsa sakın almasın.
r5 3600 işlemcim 107 dereceyi gördü bugün... kasanın en üstteki fanından içeriye gram hava girmiyor ortadakinden çok çok az hava geliyor, birtek en aşşağıda olan fandan hava girişi var kasaya. kasanın camı açıkken daha serin. uzun sure yuk altında kalınca içerisi çok fena ısınıyor. camına elinizi deyemiyorsunuz bile...
Kullanıyorum gayet iyi bir kasa. Ancak daha uygun fiyata bulabilirsin