Yardım 650 Watt PSU Yeter mi?

honor58

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar iyi forumlar,

Bende CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 650W Kasa var. Bilgisayarımdaki bazı parçaları yükseltmek istiyorum. AM5 6000mhz anakart, Ryzen 5 7500f işlemci, 240mm rgb sıvı soğutucu ve 32gb ddr5 ram alacağım. Ekran kartı olarak RTX 2060 kullanıyorum. 1tb hdd ve 512 gb ssd var. Bu psu bu parçalar için yeterli mi yoksa yükseltme yapmak mı gerekiyor?

Biraz araştırıyorum ve arkadaşım da bu konuda sıvı soğutucu yerine kule tipi soğutucu kullanmamı, sıvı soğutucu kullanırsam muhtemelen psu'nun yetmeyeceğini söylüyor. Bronz sertifikalı bir psu. Bir problem çıkmayacağına emin misiniz? İyi bir öneriye ihtiyacım var.

Arkadaşlar iyi forumlar,

Bende CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 650W Kasa var. Bilgisayarımdaki bazı parçaları yükseltmek istiyorum. AM5 6000mhz anakart, Ryzen 5 7500f işlemci, 240mm rgb sıvı soğutucu ve 32gb ddr5 ram alacağım. Ekran kartı olarak RTX 2060 kullanıyorum. 1tb hdd ve 512 gb ssd var. Bu psu bu parçalar için yeterli mi yoksa yükseltme yapmak mı gerekiyor?
onerılen 700 750 watt sızın tercıhınıze kalmıs

Herkese değerli cevapları için teşekkür ederim. Böyle durumlarda psu'nun yetersiz kalması sonucunda oluşabilecek sonuçlar nelerdir acaba?

Geri