Kendim de kullanıyorum güzel kasa ama yerinizde olsam kasa ve psu'yu ayrı ayrı alırdım daha iyi olurdu.Dışında da ufacık erek yok boşa dediğiniz gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
1200
Düşündüm hocam da msi ın bu kasasını sevmıyorum birde uğraşmak istemedimKendim de kullanıyorum güzel kasa ama yerinizde olsam kasa ve psu'yu ayrı ayrı alırdım daha iyi olurdu.
MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.183,12 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comFSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply özelliklerini incele, 1.924,42 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu karmaşa kaç saatimi alır acabaBence iadeye gerek yok. Çok büyük bir deformasyon yoksa kasa yani sonuçta max birisi almış iade etmiştir beğenmeyip. İmkanın varsa fanlarını usb portlarını felan dene sorun yoksa kalsın varsa ya da beğenmezsen iade et.
Sanırım başardımBence iadeye gerek yok. Çok büyük bir deformasyon yoksa kasa yani sonuçta max birisi almış iade etmiştir beğenmeyip. İmkanın varsa fanlarını usb portlarını felan dene sorun yoksa kalsın varsa ya da beğenmezsen iade et.
Görünürde yok traktör derkende abartı değil çok minik bir sesKablo sürtüyor olabilir.
1 iyi bir kötü haber iyi haber şu kasa fanı değil kötü haber ise şu ses wraith prism den geliyorKablo sürtüyor olabilir.