Neler Yeni

Corsair ST100 Premium fikir alayım

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
off ustam tam derinden vurdunuz. o ürün varya. sakam yok. bir yildan beri gözümde. lakin bos bi m2 yedek bulamiyor. hepsi sistem icinde active diye.ama ilerde neden olmasin :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha güzel bu la
oda var reis. pp sol tarafinda

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Güzel ve şık bence alınır 60 euroda çok değil çok istiyorsan alabilirsin baya şık acaba kaçak getirtebilir miyim almanyada tanıdıkta var :D

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
off ustam tam derinden vurdunuz. o ürün varya. sakam yok. bir yildan beri gözümde. lakin bos bi m2 yedek bulamiyor. hepsi sistem icinde active diye.ama ilerde neden olmasin :)

oda var reis. pp sol tarafinda
vay be :(

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Güzel ve şık bence alınır 60 euroda çok değil çok istiyorsan alabilirsin baya şık acaba kaçak getirtebilir miyim almanyada tanıdıkta var :D
reis kacak niye getiriyon. vergi mergi zaten ödüyorlar. problem olmaz. kdv vergi document elinde oldunda. kafa rahat. tak tak ülkeye gir :p keyfine bak

Aynından set yap bence. Güzel olur.
reis zaten corsair ve asus takiliyoruz. ha fazla ha az olmus :p fark etmez. lakin bi sol asus bide sag corsair stand olursa . oda manyak bi halde görünüyor

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,327
İsim
Cemal Faruk Koçak
hocam alakasız olucak ama kulaklığınızı 2. el 400 TL'ye alabiliyorum tertemiz duruyor kulak pedleri değişiyor mu ve sizce değer mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
reis kacak niye getiriyon. vergi mergi zaten ödüyorlar. problem olmaz. kdv vergi document elinde oldunda. kafa rahat. tak tak ülkeye gir :p keyfine bak

reis zaten corsair ve asus takiliyoruz. ha fazla ha az olmus :p fark etmez. lakin bi sol asus bide sag corsair stand olursa . oda manyak bi halde görünüyor
Vay bea o kadar kolay mı yani :D

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Selam Arkadaslar,

benim corsair void elite wireless headset 7.1 surround var.

lakin onun wireless stick systemin arkasinda takili.
buraya kadar okey :))))

benim düsüncem. sag taraf bölgesi.
yani monitor bakildinda sag bölgesi RGB siz kaliyor.

o bosluku yok etmek icin bu ürünü düsündüm.

sizin düsüneleriniz nedir ?

ayrica Wireless Stick güzel yerini bulur. bide daha güzel göze durur.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Hocam RGB manyağı iseniz alınır şahsen gereksiz bir ürün olabilir fiyatı fazla gibime geldi indirimlerde falan yakalarsan alın hocam eğer kulaklığınız değerli ise

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
hocam alakasız olucak ama kulaklığınızı 2. el 400 TL'ye alabiliyorum tertemiz duruyor kulak pedleri değişiyor mu ve sizce değer mi
reis hayirli olsun , ilk önceliklen.

kulak padler degisiyor evet.
corsair.com Replace bölgesinde var ürünler. ve padler degisiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam RGB manyağı iseniz alınır şahsen gereksiz bir ürün olabilir fiyatı fazla gibime geldi indirimlerde falan yakalarsan alın hocam eğer kulaklığınız değerli ise
RGB SART bu devirde hocam. ucuza geliyor. 59 euro. lakin Wireless stick icin cok müthis görüntü

T.P.G.

80+ Titanium

Yalnız bomba RGB buldum :D. Printer'i kaldırabilirsen kaldır ordan LT100'leri sağa ve sola koy masanın. Monitörün arka ve alt kısmına bundan çek, müthiş olur :D

Corsair iCUE LS100 CD-9010001-EU Smart Lighting ARGB​

Top Bottom