Neler Yeni

Corsair STRAFE klavye yerine şimdi ne alabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan Binici
Bütçe
1500
2016 dan beri aktif olarak kullandığım klavyeye bu sabah çay döküldüğü için hakkı rahmetine kavuştu. Yerine maddi açıdan çok yormayacak klavye arıyorum. Kırmızı switch e alıştığım için mavi veya yeşil düşünmüyorum. Razer BlackWidow v3 e baktım hoşuma gitti ama hem bilekliği hem de yeşil switch olması soğuttu. 1-2 saattir bakıp ilgimi çeken klavyeler;
Corsair K68 site
SteelSeries Apex 3 site
Corsair K55 Pro site

düşünüyorum. bir yanım rgb istiyor diğer yanım boşu boşuna fazla para verme diyor. 2016 dan beri klavyelere bakmadığım için de yeniliklerden bihaberim. Yardımcı olursanız sevinirim.

İyi Forumlar

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
apex 3 al üzmez

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
tuş ömrü 20 m olarak gösteriyor. strafe i 6 sene bana mısın demeden kullandım aynı şekilde bunu da kullanabilir miyim ortalama olarak o çok düşündürüyor.
rahat kullanırsın dikkat edersen

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
2016 dan beri aktif olarak kullandığım klavyeye bu sabah çay döküldüğü için hakkı rahmetine kavuştu. Yerine maddi açıdan çok yormayacak klavye arıyorum. Kırmızı switch e alıştığım için mavi veya yeşil düşünmüyorum. Razer BlackWidow v3 e baktım hoşuma gitti ama hem bilekliği hem de yeşil switch olması soğuttu. 1-2 saattir bakıp ilgimi çeken klavyeler;
Corsair K68 site
SteelSeries Apex 3 site
Corsair K55 Pro site

düşünüyorum. bir yanım rgb istiyor diğer yanım boşu boşuna fazla para verme diyor. 2016 dan beri klavyelere bakmadığım için de yeniliklerden bihaberim. Yardımcı olursanız sevinirim.

İyi Forumlar
K55 PRO kullanıyorum tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan Binici
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xpg summoner msi vigor gk50.
teşekkür ederim tavsiyelerin için ama xpg summoner şu an hiçbir yerde yok sanırım ve msi vigor gk50 sesli switch i var. red switch gibi ses konusunda rahatsız etmeyecek bir şey arıyorum. Yine de cevabın için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

rahat kullanırsın dikkat edersen
tamamdır teşekkür ederim.
K55 PRO kullanıyorum tavsiye ederim.
teşekkür ederim. itopya üzerinden baktığımda pro 1100 tl pro xt 770 tl. xt alacağım sanırım

k55 pro ve xt si membrane klavye olarak geçiyormuş. mekanik ile arasında çok büyük fark yaratıyor mu?

Son düzenleme:

Emrhan_

80+ Bronze
teşekkür ederim tavsiyelerin için ama xpg summoner şu an hiçbir yerde yok sanırım ve msi vigor gk50 sesli switch i var. red switch gibi ses konusunda rahatsız etmeyecek bir şey arıyorum. Yine de cevabın için teşekkür ederim.

teşekkür ederim. itopya üzerinden baktığımda pro 1100 TL pro xt 770 TL. xt alacağım sanırım

k55 pro ve xt si membrane klavye olarak geçiyormuş. mekanik ile arasında çok büyük fark yaratıyor mu?
Vardı ya bi bakıyım geçen gaming gen tr de indirimdeydi hatta.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ

teşekkür ederim. itopya üzerinden baktığımda pro 1100 TL pro xt 770 TL. xt alacağım sanırım

Sadece switch farkı var

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan Binici
konu kapatılabilir k68 alacağım sanırım. Herkese teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,436