Corsair Vengance LPX 3600mhz CL18 Ram alınır mı?

Reaksiyon skoru
12
Çalışma saatlerimden dolayı forumda araştırmaya pek vaktim olmadan RAM'leri sipariş ettim. Bana 3600MHz RAM lazımdı ve 8+8 16gb aldım. Fakat 2020'de yazılmış birkaç olumsuz yorum gördüm ve şu an içime kurt düştü. Sizce iyi midir? CL değerine OC yapabilir miyim? Olmaz ise 1300TL civarı başka ne alınabilir?
B450M S2H/AMD Ryzen 5 3600

Aynı işlemci ve anakartı, 3000 MHz CL15 Vengeance RGB PRO ile kullanıyorum. İçlerinden Samsung çipler çıkıyor ve genelde OC yapmaya elverişli değil.

LPX önermiyorum, biraz daha koyup ballistix almanızı öneririm.

Amaç Overclok mu?
XMP açıp kullanacaksınız gayet iyi ürün. OC potansiyeli düşük diye ürün kötü olmaz.
Overclock extreme bir olaydır çünkü. İsteyen yapar istemeyen yapmaz. Eğer iyi bir bin samsung C-die gelirse alt gecikmeler düşürülür.

Amaç Overclok mu?
XMP açıp kullanacaksınız gayet iyi ürün. OC potansiyeli düşük diye ürün kötü olmaz.
Overclock extreme bir olaydır çünkü. İsteyen yapar istemeyen yapmaz. Eğer iyi bir bin samsung C-die gelirse alt gecikmeler düşürülür.
LPX de bazen XMP bile açılmıyor :D

Bu durum o ürünün fabrika çıkışlı hata yaşadığını gösterir. Normalde tüm ürünler XMP açma odaklıdır. Firmaya iletilince değişim ile sonuçlanır zaten.
birden fazla yaşayan var, zamanında forumda önermiyordu kimse

Forumda önerilmeme sebebi OC yapılamıyordu. 😃🤭

Zamanında herkes Overlokçu olmuştu. LPX rame oc olmuyor diye önerilmiyordu.
XMP açılmıyor diyede önerilmiyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,450
Üyeler
185,099
Son üye
android.ipad
Geri