❌İndirim Bitti! Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 DDR5 Ram 4499TL!

hocam simdi fark ettim. ustte xmp ile kullaniyorum deyince intel zannettim islemcinizi. anarkart da carbon wifi deyince b650'ye dikkat etmemistim. amd sistemlerde 4 slot ddr5 cok sikinti. kendiniz de arastirin ancak ben tavsiye etmiyorum bu sekilde kullanmanizi. elinizdeki ramleri satip 32*2 gb bellek almak daha iyi olur sizin icin.
Denedim hocam sorunsuz çalışıyor

Ekler

• 20250428_180431.jpg
    20250428_180431.jpg
    2.8 MB · Hit: 20
Denedim hocam sorunsuz çalışıyor
kac mhz alabiliyorsunuz hocam 4 slot takili sekilde. birde calistirmaniz onemli degil 1 saat sonra falan hala stabil calisabilmesi onemli. eger yuksek mhz ayarlarda stabil sekilde calistirabiliyorsaniz ne guzel. hayirli olsun.

Tabi oyundan denememiştim denedim ve patladık :D
:) hocam guncellemenizi bekliyordum ben de. cevap verip caninizi sikmak istemedim. kendiniz gorun sonucu diye. memtest86 ile direkt test yapsaydiniz sonucu hemen anlardiniz ama moralinizi bozmak istemedim. 64 icin 2*32gb ram almak daha iyi olur sizin icin.

:) hocam guncellemenizi bekliyordum ben de. cevap verip caninizi sikmak istemedim. kendiniz gorun sonucu diye. memtest86 ile direkt test yapsaydiniz sonucu hemen anlardiniz ama moralinizi bozmak istemedim. 64 icin 2*32gb ram almak daha iyi olur sizin icin.
Düzelttim şuan oyunlarda problem yaşamıyorum 2 çift rami aynı ayrı xmp profili tanımlatıp sonra hepsini taktım memteste gerek yok uzun bir test bu önümüzdeki bir hafta çeşitli oyunları oynayarak test ederim anlaşılır.

Düzelttim şuan oyunlarda problem yaşamıyorum 2 çift rami aynı ayrı xmp profili tanımlatıp sonra hepsini taktım memteste gerek yok uzun bir test bu önümüzdeki bir hafta çeşitli oyunları oynayarak test ederim anlaşılır.
siz bilirsiniz hocam. memtest86'da bir sorun yasamazsaniz 1 haftalik teste gerek yok aslinda. hemen sonucu gorebilirsiniz orada. ama siz bilirsiniz tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,281
Üyeler
173,791
Son üye
erhanaydn0
Geri