Herşeyi duruyorsa 700 e satılabilir faturası vesaire.Corsair vengeance 8x2 16 3200mhz RGB pro ramlerimi 780e aldım şu anda heryerde fiyatı farklı kutusunu dahi açmadım kaç liraya satabilirim?
Deneyebilirsin 800 e sıfırı var zaten hocam ben kendim 2 tane kaliteli ram sattığımdan biliyorum alıcı olmuyor ama seninki kit ram kaliteli marka faturası vesaire varsa satılabilir 750 e koy bakalım istersen 800 e koy.hocam ben zaten 780e aldım naptınız
reis zaten sıfır ürün anlatamadım galiba jelatinini vs bile açmadımDeneyebilirsin 800 e sıfırı var zaten hocam ben kendim 2 tane kaliteli ram sattığımdan biliyorum alıcı olmuyor ama seninki kit ram kaliteli marka faturası vesaire varsa satılabilir 750 e koy bakalım istersen 800 e koy.
İkinci olarak sahibinden letgo dan ram bakan insan bütçesi düşüktür öyle gidip RGB ram alacaklarını düşünmüyorum alırsa da fiyatının uygun olması gerekir ve sıfırı 100 TL pahalı olan bir ürünü riske atıp ikinci el almazdım çok ürün sattım tecrübelerim bunlar.
kaca koymayı planlıyorsun 750tl koysan bıle zor satarsın adam senden alacagıma gıder sıfır alırım dıyor kımse kımseye guvenmıyor bır kere ıkıncı el oldu zaten o kullanamna gerek yok sıfır fıyatına veya ona cok yakın koyamazsın 750tl yaparsın pazarlıkla 730tl kadar ınerfiyatları en ucuz 790a var brolar heryerde 800 900 itopyada 1000tl
Kanka sürekli ürün alıp satıyorum ben ikinci elden dene istersen koy bakalım 900 liraya alıcı çıkıcakmı bahse varım ben burdayım 750 ye bile satamazsın.reis zaten sıfır ürün anlatamadım galiba jelatinini vs bile açmadım
tamamda zaten ürün sıfır jelatinleride duruyor diyorum :d faturası vs herşeyi 825 e koydum pazarlıkla 800e inermkaca koymayı planlıyorsun 750tl koysan bıle zor satarsın adam senden alacagıma gıder sıfır alırım dıyor kımse kımseye guvenmıyor bır kere ıkıncı el oldu zaten o kullanamna gerek yok sıfır fıyatına veya ona cok yakın koyamazsın 750tl yaparsın pazarlıkla 730tl kadar ıner
https://www.hepsiburada.com/corsair...8CN?magaza=İzoly&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.27.6 adam senden alacagına gıder burdan alır.tamamda zaten ürün sıfır jelatinleride duruyor diyorum :d faturası vs herşeyi 825 e koydum pazarlıkla 800e inerm
kankam neden kimse benim gibi düşünmüyor mesela 3 4 gün bekleyeceğine direk anında alırhttps://www.hepsiburada.com/corsair-16gb-2x8gb-ddr4-3200mhz-cl16-ram-cmw16gx4m2c3200c16-p-HBV00000CD8CN?magaza=İzoly&wt_pc=akakce.c.k.PC&v=1.27.6 adam senden alacagına gıder burdan alır.
Alici olmaz satma benceCorsair vengeance 8x2 16 3200mhz RGB pro ramlerimi 780e aldım şu anda heryerde fiyatı farklı kutusunu dahi açmadım kaç liraya satabilirim?