Neler Yeni

Corsair Vengeance RGB PRO SL 3600mhz nasıldır.

T.P.G.

80+ Titanium
Emeği için öncellikle @RevDeisDou Kardeşime teşekkür ederim.
Öncelikle Selamın Aleyküm elimde Crucial 8GB (1x8GB) Ballistix RGB Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 ram lerden 2 adet bulunmaktaydı oc işlerinden anlamadığım için Corsair Vengeance RGB PRO SL 3600Mhz cl16 kit aldım. Her ne kadar İşlemci oc denemeleri elimden gelsede Ram kısmında biraz hantal kalabiliyordum. Ve Xpm ile kullanabilceğim 3600Mhz cl16 17 yeter diyordum Ama saolsun @RevDeisDou kardeşimiz cok yardımcı oldu Teşekkür ederim.
Alıntıyı görüntüle
Default olarak Xmp kullanırken @RevDeisDou Kardeşim Çiplerin kaliteli olduğunu ve bunların daha yüksek hızlara daha düşük gecikmelerle çıkabilceğini söyledi ve 20dk lık ugraşın sonunda Ramlere oc yaptık Default olarak değerler.
Alıntıyı görüntüle

Son 20dk sonuncunda ulaştığımız değerler.
Alıntıyı görüntüle
Test şeklimiz Error suz bir şekilde tamamlanmıştır.
Alıntıyı görüntüle
@TECHNO bas şalgamı Emre abime, iyi gider bundan sonra :cool:
Güzel OC, hayırlı olsun.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Offf tertemiz olmuş hayırlı olsun ☺️ :love:

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
Emeği için öncellikle @RevDeisDou Kardeşime teşekkür ederim.
Öncelikle Selamın Aleyküm elimde Crucial 8GB (1x8GB) Ballistix RGB Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 ram lerden 2 adet bulunmaktaydı oc işlerinden anlamadığım için Corsair Vengeance RGB PRO SL 3600Mhz cl16 kit aldım. Her ne kadar İşlemci oc denemeleri elimden gelsede Ram kısmında biraz hantal kalabiliyordum. Ve Xpm ile kullanabilceğim 3600Mhz cl16 17 yeter diyordum Ama saolsun @RevDeisDou kardeşimiz cok yardımcı oldu Teşekkür ederim.
Alıntıyı görüntüle
Default olarak Xmp kullanırken @RevDeisDou Kardeşim Çiplerin kaliteli olduğunu ve bunların daha yüksek hızlara daha düşük gecikmelerle çıkabilceğini söyledi ve 20dk lık ugraşın sonunda Ramlere oc yaptık Default olarak değerler.
Alıntıyı görüntüle

Son 20dk sonuncunda ulaştığımız değerler.
Alıntıyı görüntüle
Test şeklimiz Error suz bir şekilde tamamlanmıştır.
Alıntıyı görüntüle
TM5'de Anka cfg'si eklense daha iyi olabilir çünkü daha ağır işkenceler uyguluyor ve stabillikten kesin olarak emin olmanızı sağlıyor ama bu haliyle sorun çıkmıyorsa uğraşmaya gerek yok.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Elinize sağlık Emre abi, güzel olmuş.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
B Die’ın tüm olayı orda aslında
Şuanlık buna razıyım hacım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elinize sağlık Emre abi, güzel olmuş.
Teşekkür ederim hacım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

TM5'de Anka cfg'si eklense daha iyi olabilir çünkü daha ağır işkenceler uyguluyor ve stabillikten kesin olarak emin olmanızı sağlıyor ama bu haliyle sorun çıkmıyorsa uğraşmaya gerek yok.
Şuanlık sorun çıkartmadı errors vermedi sağlıklı nur topu gibi. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,290
Üyeler
162,663
Son üye
ITheCrescent
Top Bottom