Theaks81 80+ Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 418 Dahası Reaksiyon skoru 149 İsim Ali Kemal Solak 16 Aralık 2022 #1 Eski ramlerlerimle de denedim açılıyor ama bu ramleri taktıktan sonra 5 snde bir mavi ekran alıyorum sebebi nedir? Değişim mi yapmalıyım Cevaplarınız için teşekkürler... Mesaj otomatik birleştirildi: 16 Aralık 2022
Eski ramlerlerimle de denedim açılıyor ama bu ramleri taktıktan sonra 5 snde bir mavi ekran alıyorum sebebi nedir? Değişim mi yapmalıyım Cevaplarınız için teşekkürler... Mesaj otomatik birleştirildi: 16 Aralık 2022
sveaz 80+ Bronze Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1,788 Dahası Reaksiyon skoru 846 İsim ahmet ali özmert 16 Aralık 2022 #2 hocam minidump dosyası okuyabiliyorsanız minidump dosyasını okuyun eğer uğraşamam derseniz direk garantiye gönderin değişim vs yaparlar
hocam minidump dosyası okuyabiliyorsanız minidump dosyasını okuyun eğer uğraşamam derseniz direk garantiye gönderin değişim vs yaparlar
Theaks81 80+ Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 418 Dahası Reaksiyon skoru 149 İsim Ali Kemal Solak 16 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 sveaz yazmış: hocam minidump dosyası okuyabiliyorsanız minidump dosyasını okuyun eğer uğraşamam derseniz direk garantiye gönderin değişim vs yaparlar Devamı için tıklayın... Hocam eski ramler overclocklu olduğu için galiba şimdi biostan sıfırladım tekrar taktım corsair ramleri düzeldi
sveaz yazmış: hocam minidump dosyası okuyabiliyorsanız minidump dosyasını okuyun eğer uğraşamam derseniz direk garantiye gönderin değişim vs yaparlar Devamı için tıklayın... Hocam eski ramler overclocklu olduğu için galiba şimdi biostan sıfırladım tekrar taktım corsair ramleri düzeldi