Neler Yeni

corsair void elite 500tl civarına düşer mi ?

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
arkadaşlar void elite 7.1 önceden 500 tl civarına düşüyordu ben dolar arttığında fiyatların fırlayacağını düşünüp 500 TL'ye arctis 3 aldım ama void elite içimde kaldı gibi bi şey oldu sizce arctisi iade edip void eliti beklemelimiyim
@Mert Özkaya hocam sen ne dersin

arctis 3 ü amazondan aldım ve iade kabul ediyorlar ama ben bi yandan kullanıyorum ocağın sonuna kadar iade etme hakkım olduğu yazıyor ama dediğim gibi kullanıyorum ben void elite indirime girdiğini görüp alırsam aynı anda arctis 3 ü iade etmeye kalkarsam ve iadeyi kabul etmezlerse 2 tane kulaklık almış olucam ama o kadar bütcem yok fazladan bütce çıkarıp void elite alabilir ve iadeden gelen parayla fazladan ayırdığum bütceyi kapatabilirim

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
arctis 3 aldım ama void elite içimde kaldı gibi bi şey oldu sizce arctisi iade edip void eliti beklemelimiyim
Peki neden içinde kaldı?
Arctis şu an için ihtiyaçlarını karşılayamıyor mu?
void elite indirime girdiğini görüp alırsam aynı anda arctis 3 ü iade etmeye kalkarsam ve iadeyi kabul etmezlerse 2 tane kulaklık almış olucam
Öyle bir durum olursa, Arctis'i satarsın.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki neden içinde kaldı?
Arctis şu an için ihtiyaçlarını karşılayamıyor mu?

Öyle bir durum olursa, Arctis'i satarsın.
500 tl civarı bi parayı kulaklık için verirken baya düşünüyorum açıkcası arctis3 ü aldım kullanıyorum memnunum ama o kadar para vermişken daha iyisi neden olmasın diyorum nerde okusam voidin daha iyi olduğu söyleniyor
rampagein sn-r9 modelini 6-7 yıl kullandım kulaklık deneyimim pek fazla olmadı arctis 3 beni tatmin ediyor ama gerçekten tatmin ediyor mu bilmiyorum

yozgatta yaşadığım için ikinci kulaklığı satmam çok zor diğer yöntemlerede pek hakim değilim get vs amazon iade koşullarında da ambalajı açılan ürünler iade olmaz gibi şeyler yazıyor mesela ben yan jelatinlerini söktüm arctis 3 ün sanırım iade almazlar artık. sadece şeyi düşünüyorum acaba iade etmeyi denemelimiyim belli ki artık voidin indirime girdiğini görüp aynı anda onu alıp iade etme hakkım kalmadı belki şimdi iade hakkımı deneyip iade kabul olursa ve void indirime girerse ancak o zaman alabilirim

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
500 liraya düşeceğini sanmam. Ek olarak mikrofon performansının da iyi olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. 3 farklı Void Elite kullanan arkadaşım var, üçünün de mikrofonu cızırtılı ve düşük sesli. Sesi arttırdıklarında da arkadan gelen cızırtı sesi biraz daha artıyor. Kulağın büyükse rahatsız ediyor, kendim Adeks Store'de 4-5 saat oyun oynadığımda kulağım acımıştı kulağımdan çıkarmıştım.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
500 liraya düşeceğini sanmam. Ek olarak mikrofon performansının da iyi olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. 3 farklı Void Elite kullanan arkadaşım var, üçünün de mikrofonu cızırtılı ve düşük sesli. Sesi arttırdıklarında da arkadan gelen cızırtı sesi biraz daha artıyor. Kulağın büyükse rahatsız ediyor, kendim Adeks Store'de 4-5 saat oyun oynadığımda kulağım acımıştı kulağımdan çıkarmıştım.
580 tl civarına bi gece cloud2 düşmüştü ve ben o ara uyuyordum sabah kalktığımda gördüm keşke bi yarım saat daha geç uyusaydım :(

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Onu ben de kaçırdım :/ Cloud Alpha 698'e düştü onu da kaçırdım :/ Logitech G PRO indirimi geldi onu aldım en sonunda 799'a :D
kulaklık almaya karar verdiğimde bütcem 350 tlydi o kadar vermişken iiyisi olsun diye diye oralara çıkmıştım sende de öyle olmuş sanırım😅

ama aklıma bir şey geldi eğer void elite amazonda indirime girerse oradan alıp arctisi iade edebilirim iade kabul olmazsa voidi hiç açmadan tekrar iade yollarım :blobdance:

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
nerde okusam voidin daha iyi olduğu söyleniyor
Ben Void Elite kullanıyorum. RGB'siz Surround modeli.
Üründen gayet memnunum. Gerçekten güzel ürün.
Şu ana kadar hiç pişmanlık yaşamadım.
20211106_232616.jpg

yozgatta yaşadığım için ikinci kulaklığı satmam çok zor
Elinde kalmasından iyidir. Abartı fiyat girmezsen, başka şehirdeki birine satarsın bence.

amazon iade koşullarında da ambalajı açılan ürünler iade olmaz gibi şeyler yazıyor mesela ben yan jelatinlerini söktüm arctis 3 ün sanırım iade almazlar artık.
Amazon müşteri temsilcileri çok çabuk ilgileniyor.
Sohbet kısmı var, direkt yazışıyorsun.
Bayağı yardımcı oluyorlar, bilgi alabilirsin.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Ben Void Elite kullanıyorum. RGB'siz Surround modeli.
Üründen gayet memnunum. Gerçekten güzel ürün.
Şu ana kadar hiç pişmanlık yaşamadım.
Alıntıyı görüntüle

Elinde kalmasından iyidir. Abartı fiyat girmezsen, başka şehirdeki birine satarsın bence.

Amazon müşteri temsilcileri çok çabuk ilgileniyor.
Sohbet kısmı var, direkt yazışıyorsun.
Bayağı yardımcı oluyorlar, bilgi alabilirsin.
tamamdır teşekkür ederim bu arada surround ve sanal 7.1 arasında fiyat farkı görüyorum benim 7.1 gibi bir merakım yok başka ne farkı vardır ki

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
tamamdır teşekkür ederim bu arada surround ve sanal 7.1 arasında fiyat farkı görüyorum benim 7.1 gibi bir merakım yok başka ne farkı vardır ki
Stereo ile Surround arasında mı fiyat farkı görüyorsun?
Surround model sanal 7.1 destekliyor zaten.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Stereo ile Surround arasında mı fiyat farkı görüyorsun?
Surround model sanal 7.1 destekliyor zaten.

şimdi bunlar farklı mı ben anlamadım ya kusura bakma senide biraz yoruyorum 😅

Cihangir

80+ Gold
arkadaşlar void elite 7.1 önceden 500 TL civarına düşüyordu ben dolar arttığında fiyatların fırlayacağını düşünüp 500 TL'ye arctis 3 aldım ama void elite içimde kaldı gibi bi şey oldu sizce arctisi iade edip void eliti beklemelimiyim
@Mert Özkaya hocam sen ne dersin

arctis 3 ü amazondan aldım ve iade kabul ediyorlar ama ben bi yandan kullanıyorum ocağın sonuna kadar iade etme hakkım olduğu yazıyor ama dediğim gibi kullanıyorum ben void elite indirime girdiğini görüp alırsam aynı anda arctis 3 ü iade etmeye kalkarsam ve iadeyi kabul etmezlerse 2 tane kulaklık almış olucam ama o kadar bütcem yok fazladan bütce çıkarıp void elite alabilir ve iadeden gelen parayla fazladan ayırdığum bütceyi kapatabilirim
ben de şuan corsair vaoid elite kullanıyorum mikrofonu baya iyi, seste iyi ama ekolayzer biz ayarlıyoruz o biraz sinir bozucu ama kulaklık iyi. Ben kulaklığı ince hesaptan gaming gecesinde almıştım temmuzda 1000 den 499 a düşmüştü şuan 1300 tl 650 700 olur gaming gecesinde. ekolayzer ayarından dolayı değiştireceğim bende aklımda steelseries arctis 5 var

Top Bottom