L louvert 80+ Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 245 Dahası Reaksiyon skoru 66 İsim Firat Sarigul 17 Mayıs 2022 #14 cagkankaplan yazmış: Bu Kulaklık RGB Modelimidir Hocam Bide Fiyat Aralığı İyi Mi Sizce Sipariş Edicem De Şimdi Devamı için tıklayın... 600e filan düşmüştü bu ama üzerinden çok zaman geçti 800 bandı için güzel bir kulaklık fakat kulaklıkta RGB olup olmaması çok bir anlam ifade etmiyor açıkçası değer mi kısmı sana kalmış
cagkankaplan yazmış: Bu Kulaklık RGB Modelimidir Hocam Bide Fiyat Aralığı İyi Mi Sizce Sipariş Edicem De Şimdi Devamı için tıklayın... 600e filan düşmüştü bu ama üzerinden çok zaman geçti 800 bandı için güzel bir kulaklık fakat kulaklıkta RGB olup olmaması çok bir anlam ifade etmiyor açıkçası değer mi kısmı sana kalmış
Ventusz 80+ Silver Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 2,944 Dahası Reaksiyon skoru 1,318 Konum Gaziantep İsim Gökhan Güçlüoğlu İlgilendiği Kategoriler Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar 17 Mayıs 2022 #15 Ürünü media markta incelemiştim kafaya oturması falan efsaneydi ama dinleme fırsatım olmamıştı.
toma_06 80+ Silver Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 2,227 Dahası Reaksiyon skoru 924 Konum Amariga İsim Efe 17 Mayıs 2022 #16 Ventusz yazmış: media mark club üyelik diye girin orada açıklamalarda yazıyor Mesaj otomatik birleştirildi: 17 Mayıs 2022 Siyahı da güzel bende düşünüyorum kararsız kaldım steelseries arctis3 cloud 2 corsair elite rbg arasında Devamı için tıklayın... cloud 2 çok övülüyor ama eski, blackshark v2 usbde övülüyordu hem de yeni, ona da bakabilirsiniz bi.
Ventusz yazmış: media mark club üyelik diye girin orada açıklamalarda yazıyor Mesaj otomatik birleştirildi: 17 Mayıs 2022 Siyahı da güzel bende düşünüyorum kararsız kaldım steelseries arctis3 cloud 2 corsair elite rbg arasında Devamı için tıklayın... cloud 2 çok övülüyor ama eski, blackshark v2 usbde övülüyordu hem de yeni, ona da bakabilirsiniz bi.