AEGON 80+ Bronze Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 1,804 Dahası Reaksiyon skoru 814 İsim YILDIRIM 1 Eylül 2021 #1 Kulaklık dün geldi ama istediğim equalizer ayarını yapamadım fps oyunları için kullandığınız güzel ayar var mı ?
Kulaklık dün geldi ama istediğim equalizer ayarını yapamadım fps oyunları için kullandığınız güzel ayar var mı ?
AneX 80+ Silver Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 4,500 Dahası Reaksiyon skoru 2,180 Konum CSGO'da 10LVL leri tokatlıyor İsim THEY CALL ME ANEX 1 Eylül 2021 #2 AEGON yazmış: Kulaklık dün geldi ama istediğim equalizer ayarını yapamadım fps oyunları için kullandığınız güzel ayar var mı ? Devamı için tıklayın... o kulaklık kronik sorunlu duyduğuma göre dip ses varmış
AEGON yazmış: Kulaklık dün geldi ama istediğim equalizer ayarını yapamadım fps oyunları için kullandığınız güzel ayar var mı ? Devamı için tıklayın... o kulaklık kronik sorunlu duyduğuma göre dip ses varmış
AEGON 80+ Bronze Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 1,804 Dahası Reaksiyon skoru 814 İsim YILDIRIM 1 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 AneX yazmış: o kulaklık kronik sorunlu duyduğuma göre dip ses varmış Devamı için tıklayın... Dip ses sorunu ile karşılaşmadım.
AneX yazmış: o kulaklık kronik sorunlu duyduğuma göre dip ses varmış Devamı için tıklayın... Dip ses sorunu ile karşılaşmadım.