Neler Yeni

Corsair Void Elite mi? Corsair HS60 Pro mu?

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
ibrahim can

Yiğit kuzutürk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Yiğit
AKTİF olarak corsair hs60 7.1 pro modelini kullanıyorum ve alalı 4 yıl olda hatta geçiyor. kulaklık inanılmaz güzel onu başta söyleyim malzeme kalitesi çok güzel kulaklık pedleri 3 yıldan sonra aşınmaya başlıyor şuan seslerde okadar bir sorun yok hatta sorun yok sesi kulaklıktan açarken fışı fışı gibi ses yapıyor ama sadece ses açarken oluyor oda 2.5 yıldan sonra falan olmaya başladı. cok kulaklık kullandım ama bu gerçekten kaliteli bir kulaklık tabiiki de yıllar içinde eskiyecek eski kalitesini kaybedecektir

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
ibrahim can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
AKTİF olarak corsair hs60 7.1 pro modelini kullanıyorum ve alalı 4 yıl olda hatta geçiyor. kulaklık inanılmaz güzel onu başta söyleyim malzeme kalitesi çok güzel kulaklık pedleri 3 yıldan sonra aşınmaya başlıyor şuan seslerde okadar bir sorun yok hatta sorun yok sesi kulaklıktan açarken fışı fışı gibi ses yapıyor ama sadece ses açarken oluyor oda 2.5 yıldan sonra falan olmaya başladı. cok kulaklık kullandım ama bu gerçekten kaliteli bir kulaklık tabiiki de yıllar içinde eskiyecek eski kalitesini kaybedecektir
kullanmış bir kişisin senin yorumlarını dikkate alarak hs 60 alcağım umarım fikrimi değiştirmem.

LahmatsuDcr

80+ Silver
Ben şahsen deri pedli kulaklıklardan uzak durmanı öneririm. bende hs50 var, 1,5 seneden sonra pedler soyulmaya başladı. Çok kullandıktan pedin soyulan derisi kafamda kalıyor tane tane. Alırsam Void Elite alırım ben.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
ibrahim can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben şahsen deri pedli kulaklıklardan uzak durmanı öneririm. bende hs50 var, 1,5 seneden sonra pedler soyulmaya başladı. Çok kullandıktan pedin soyulan derisi kafamda kalıyor tane tane. Alırsam Void Elite alırım ben.
pedler değiştiriliyor mu kumaş pedle

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
ibrahim can

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
ibrahim can

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çıkartılabilir mikrofon istiyorsan HS60 PRO.
Void elite terletmez istersen ona da bakabilirsin fakat ses ve mikrofon performanslarında birbirlerine yakınlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

link atsana kanka ped linki kumaş
Hangi kulaklık için?

Top Bottom