CORSAIR VOID ELITE RGB ALINIR MI?

Reaksiyon skoru
6
İtopya indirimindeki Corsair Void Elite RGB isimli kulaklığı almayı düşünüyorum. Lakin yorumlarda mikrofonu sorunlu diyen bir kesim vardı öte yandan mikrofonu ve ses kalitesi gayet iyi diyende bir kesim vardı. Dolayısıyla kulaklığı daha önce kullanan bilen var mı? Sorunları var mı varsa nelerdir?

İtopya indirimindeki Corsair Void Elite RGB isimli kulaklığı almayı düşünüyorum. Lakin yorumlarda mikrofonu sorunlu diyen bir kesim vardı öte yandan mikrofonu ve ses kalitesi gayet iyi diyende bir kesim vardı. Dolayısıyla kulaklığı daha önce kullanan bilen var mı? Sorunları var mı varsa nelerdir?
Bende Surround modeli var . RGB değil ve 3.5mm jack girişli ancak kutudan USB çevirici çıkıyor . Normal konuştuğumdan daha net sesim o derecede bir mikrofonu var ben 650 ye almıştım . Size tavsiyem 600-850 ederi bir kulaklık bu . O fiyatlara Razer Kraken T.E varken almazdım ben.

Bütçem 600 tl civarı ve bu bahsettiğim kulaklık 664 tl gibi bir şey. Dolayısıyla 800 tl gibi bütçelere çıkıp Razer Kraken T.E. alamam. Bu kulaklığın herhangi bir sorunu yoksa bunu alıcam bu akşam indirim bitmeden. Herhangi bir sorunu var mı kulaklığın?

Bütçem 600 TL civarı ve bu bahsettiğim kulaklık 664 TL gibi bir şey. Dolayısıyla 800 TL gibi bütçelere çıkıp Razer Kraken T.E. alamam. Bu kulaklığın herhangi bir sorunu yoksa bunu alıcam bu akşam indirim bitmeden. Herhangi bir sorunu var mı kulaklığın?
Hocam sorunu yok RGB olmayanını kullanıyorum tavsiye ederim çok rahat

Hocam sorunu yok RGB olmayanını kullanıyorum tavsiye ederim çok rahat
Kulaklık bugün geldi de bir kaç ufak sorum olucaktı. CS'de 7.1 açamadım kalktı mı o? Bide discordda mikrofonda sesim diğer kulaklığıma göre daha az geliyor. Bi ayarı mı varda ben kaçırdım? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Kulaklık bugün geldi de bir kaç ufak sorum olucaktı. CS'de 7.1 açamadım kalktı mı o? Bide discordda mikrofonda sesim diğer kulaklığıma göre daha az geliyor. Bi ayarı mı varda ben kaçırdım? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Hocam 7.1 sanal olarak bulunuyor. Windows Sonic açmanız yeterli.
Bir de Corsair icue yükleyin isterseniz.
Discordda mikrofon hassasiyetini ayarlayın güzel şekilde iletir
CS için bilgim yok maalesef.

Void 7.1 surround kablolu geçen cuma ince gecesinden 1310TL ye aldım. Bunlarda cızırtı sorununu yeni okudum. Açmdan iade edeyim mi?

Void 7.1 surround kablolu geçen cuma ince gecesinden 1310TL ye aldım. Bunlarda cızırtı sorununu yeni okudum. Açmdan iade edeyim mi?
Ben de 1.5 yıl kullandıktan sonra çıktı o sorun onda da garantiye gönderdim. Sıfır ürünle değişimi sağlandı. Onun dışında mikrofon bazı kulaklıklarda iyiyken bazılarında kötü çıkabiliyor. Ama yayıncı filan değilseniz normal günlük kullanımda çok bir eksisi olmuyor.

Daha iyileri var

Ben de 1.5 yıl kullandıktan sonra çıktı o sorun onda da garantiye gönderdim. Sıfır ürünle değişimi sağlandı. Onun dışında mikrofon bazı kulaklıklarda iyiyken bazılarında kötü çıkabiliyor. Ama yayıncı filan değilseniz normal günlük kullanımda çok bir eksisi olmuyor.
Şimdilik kurcaladığım kadar sorun yok gibi. Bu akşam pubg denedim. Mikrofon kısık dediler. Ekolayzır ayarını pek beğenmedim. Fazla seçenek yok. Corsair glave aluminium mouse olduğundan icue yüklü idi. Direk tanıdı. Voice mod diye bir program indirdim orada gösteriyordu. Fakat daha çok içerik hazırlayanlara yarar. Onun dışında windows sonic ya da dolby kullanılabiliyor sanırım birlikte. Fazla seçenek yok dediğim gibi ses modlarında.
FPS modu çok boğuk. 7.1 oynadım fakat sesler tuhaf gibi, yakınımdaki kendi adamım sıkıyor. Sanki uzaktan düşman sıkıyor gibi algılatıyor. Önereceğiniz bir mod var mı? RGB modu güzel, beyaz kulaklıkta hoş duruyor bu arada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha iyileri var
Hyperx cloud 2 düşündüm fakat kimisi artık eskidi, desteği yok dedi. Asusta servislerde uğraştım. Rampage kullanıyordum 3-4 senedir. Asus aldım 1,5 sene kullanamadım sorunluydu H7 modeli. Garanti zor da olsa değiştirdi asus rog strix modeli ile. Fakat o da iyi değil. Yeğene hediye ettim. İndirimde 300TL civarına almıştım 1,5 sene önce.

bende surround modeli var usb ses kartiyla kullaniyorum sanal 7.1 ve fps eq ayari fln kullanilmayacak duzeyde sesleri aşırı bozuyor ve ses kasma konusunda hiçbir işe yaramıyor bu yüzden sadece stereo kullaniyorum csde valoda iyi is goruyor mikrofonu gercekten şaşırtmıştı beni sıfır dip ses var ve çok net ses iletiyor almayi dusunen varsa kulakligi tavsiye ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,497
Üyeler
186,497
Son üye
Progamer545
Geri