o zaman daha iyimişevet ama hepsiburada da 50tl indirimle 470 e geliyor
Bu kaliteli satıcılar ile ilgili. Satıcı puanından ya da yorumlarından bu durumu az çok anlayabiliyoruz.Void elite'ten uzak durun. Alacaksanız qp veya amazon'dan alın. Öbür siteler çözümü olmayan dip ses versiyonu gelirse iade almazlar, cünkü arıza raporu cıkarmazlar. Elinizde kalır. Benim gibi.
Hayır. İncehesap'tan almıstım ve kulaklıgın bir sorunu yoktu. Dip ses problemi tüm void elite'lerde oluyor ve çözümü var. Ama bende olan dip sesin cözümü yoktu. O yüzden iade icin yolladım ve hicbir sey yapmadılar. Sorun yok dediler.Bu kaliteli satıcılar ile ilgili. Satıcı puanından ya da yorumlarından bu durumu az çok anlayabiliyoruz.
Hijyen işini avantaj olarak kullanıyorlar kendilerince. Durum üzücü ve yapacak pek bir şey yok. Geçmiş olsunHayır. İncehesap'tan almıstım ve kulaklıgın bir sorunu yoktu. Dip ses problemi tüm void elite'lerde oluyor ve çözümü var. Ama bende olan dip sesin cözümü yoktu. O yüzden iade icin yolladım ve hicbir sey yapmadılar. Sorun yok dediler.
Bu arada incehesap, itopya ve bir sürü satıcı da hijyen kurallarından dolayı kulaklık iadesi almıyor. İncehesap da bu yüzden almamıstı.
Sorun oldugu halde YOK deyip geri göndermediler. Sorun yoktu zaten, ama dip ses rahatsız ediyordu ve sacma hijyen kuralından dolayı iade edemedim.