Neler Yeni

Corsair Void Elite RGB Garanti

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
beyler kısacası şöyle özetliğim kulaklığın sağ tarafında gıcırdama var örneğin kulaklığı biraz kaldırdımmı geri düşmüyor gıcırdıyor sizce garantiye gönderimmi yenisi gelme ihtimalini düşünüyorum çünkü sorun kulaklıkla alakalı kullanıcı hatası değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyler kısacası şöyle özetliğim kulaklığın sağ tarafında gıcırdama var örneğin kulaklığı biraz kaldırdımmı geri düşmüyor gıcırdıyor sizce garantiye gönderimmi yenisi gelme ihtimalini düşünüyorum çünkü sorun kulaklıkla alakalı kullanıcı hatası değil
ses de tam olarak hani bir şey pas tutar ses çıkartır zorlar sol tarafta öyle bir sorun yok

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama

ses de tam olarak hani bir şey pas tutar ses çıkartır zorlar sol tarafta öyle bir sorun yok
Bende de aynı kulaklık var hocam içime kurt düştü umarım kronik bir sorun değildir geçmiş olsun

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
garantiye göndermiyeceğim ya ahım şahım bir problem değil çok büyürse gönderirim

Bende de aynı kulaklık var hocam içime kurt düştü umarım kronik bir sorun değildir geçmiş olsun
.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,083
Üyeler
166,877
Son üye
Aktörabi
Top Bottom