Corsair normalde pedleri bedavaya yolluyordu fakat tr politikası yüzünden artık geri çektiler.Eğer yurt dışında yaşayan tanıdığın varsa onlara da yollayabilirler.Onun harici aliexpress-temu üzerinden alman daha mantıklı
Hs80 için almıştım orjinal pedlere yakın değil ama iş görür
bir de bunun kafa bandı olan hali var. Acaba bu iyi midir ? Yorumlar güzel
Hs80 için almıştım orjinal pedlere yakın değil ama iş görür
Pedleri sert ve küçük diyorlar, ses kalitesini de düşürüyormuş doğru mudur ?Ben aldım schulzz marka olandan Gayet güzel kafa bandı da vardı fakat kullanmak nasip olmadı değişirim diye almıştım kulaklığın sağ tarafındaki metali kırıldı ve sağ kulaklık çıkıyor kablo tutuyor sadece o yüzden hs80 max e geçtim ama pedleri sağlam ve kaliteli geldi bana
Ses kalitesini nasıl düşürsn.Bu arada hs80 değilmiş,anker q30 a almışım.Pedleri denemedim yedek ped almıştım sadece.Fakat ses kalitesi düşrme gibi bir olanağı yok.Küçükte olamaz tam boyut oılması lazım ki kulaklığa otursun.Sert demelerinin sebebi büyük ihtimalle kumaştır o yüzden.Fakat o kadar abartıldığı kadar değil.Her üründe bu tarz yorumlar var.Pedleri sert ve küçük diyorlar, ses kalitesini de düşürüyormuş doğru mudur ?
Mecbur değişeceğim artık orjinalin iç kısımlarının derisi gittiği için sünger içeriye doğru açıldı kulağa değiyor. İyi yada kötü idare eder artıkSes kalitesini nasıl düşürsn.Bu arada hs80 değilmiş,anker q30 a almışım.Pedleri denemedim yedek ped almıştım sadece.Fakat ses kalitesi düşrme gibi bir olanağı yok.Küçükte olamaz tam boyut oılması lazım ki kulaklığa otursun.Sert demelerinin sebebi büyük ihtimalle kumaştır o yüzden.Fakat o kadar abartıldığı kadar değil.Her üründe bu tarz yorumlar var.
Doğru değil hatta aldığım pedler daha yumuşak geldi bana niyeysePedleri sert ve küçük diyorlar, ses kalitesini de düşürüyormuş doğru mudur ?
Ben de Schulzz marka alıp kullanmıştım ve herhangi bir sorun yaşamadım. Sadece yanlış hatırlamıyorsam orijinaline göre bir tık daha ince bir pad. Ancak dediğim gibi beni rahatsız etmedi, gayet rahattı. Bildiğim kadarıyla kafa bandının ordaki süngeri çıkartıp takmak pek kolay değil bilgin olsun.
bir de bunun kafa bandı olan hali var. Acaba bu iyi midir ? Yorumlar güzel
Bu çok pahalıya geliyor ya kaliteli duruyor amaBenzer bir ürünün wicked cushion markasının ss nova pro modeli için kullanıyorum aşırı memnunum hem sesi izole ediyor hem terletmiyor
SOULWIT Corsair Void Ped
Ben süngerleri sürekli temizlediğim için artık alıştım ondan bir şey olmazBen de Schulzz marka alıp kullanmıştım ve herhangi bir sorun yaşamadım. Sadece yanlış hatırlamıyorsam orijinaline göre bir tık daha ince bir pad. Ancak dediğim gibi beni rahatsız etmedi, gayet rahattı. Bildiğim kadarıyla kafa bandının ordaki süngeri çıkartıp takmak pek kolay değil bilgin olsun.
Alıntıyı görüntüle
Kafa pedli haliyle sipariş verdim gelince deneyimlerimDoğru değil hatta aldığım pedler daha yumuşak geldi bana niyeyse![]()