Neler Yeni

Çözüldü✓ Corsair Void Elite RGB Wireless Alınır mı ?

expensive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
mahmut bolat
Uzun zamandır kullanıyorum çok rahat ve çok memnunum, gaming houseumuzda da 6adet vardı. Şuan da güncel olarak kullanıyorum. Cloud core ile karşılaştırılacak bi kulaklık değil gözümde hem mikrofon hem rahatlık açısından.Aklına takılan herhangi bir soru olursa çekinmeden sor.(Bu yorumu sadece bu kulaklığı deneyerek yazmıyorum, hatrısayılır sayıda kulaklık deneyimim var)
Hocam selamlar , bu cihaz sizce hâlâ alınır mı ? Sürekli kablolu kulaklık kullandım, bu cihaza geçersem ne gibi farklılık veya değişikliklere hazırlıklı olmam lazım ? Kablolu kulaklık ile arasında hatırı sayılır bir ses performansı gibi etkenler oluyor mu veya bu fiyat bandında önerebileceğiniz öncelikli olarak kablosuz ve kumaş pedli kulaklık tavsiyeniz var mıdır?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
Hocam selamlar , bu cihaz sizce hâlâ alınır mı ? Sürekli kablolu kulaklık kullandım, bu cihaza geçersem ne gibi farklılık veya değişikliklere hazırlıklı olmam lazım ? Kablolu kulaklık ile arasında hatırı sayılır bir ses performansı gibi etkenler oluyor mu veya bu fiyat bandında önerebileceğiniz öncelikli olarak kablosuz ve kumaş pedli kulaklık tavsiyeniz var mıdır?
Kablolu kulaklık ile arasında öyle bir fark yok. Kablosuz kulaklık rahatlığı çok önemli bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,651
Üyeler
160,868
Son üye
swindws
Top Bottom