Neler Yeni

CORSAIR VOID Elite siyah nasıldır

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
https://www.itopya.com/corsair-void...MIjviD-uPQ9gIVkh4YCh1Ghw34EAQYBSABEgJufvD_BwE arkadaşlar bu kulaklık nasıldır sizce diğer beyaz olan modeli çok pahalı arasında ne fark var okadar pahalı acaba ? oyunlarda ses konusunda nasıldır kulaklık yüksek db özelliği hoşuma gitti kulaklığın. kullanan varmı ?
Sadece renk farkı bulunuyor. Bu arada beyaz modeli attığınız link'te bulamadım. Kırmızı modelin fiyatının yüksek olma sebebi , büyük ihtimalle stok ile alakalı olabilir. Stok ve kampanya siyah model üzerine yapılmış gibi...

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece renk farkı bulunuyor. Bu arada beyaz modeli attığınız link'te bulamadım. Kırmızı modelin fiyatının yüksek olma sebebi , büyük ihtimalle stok ile alakalı olabilir. Stok ve kampanya siyah model üzerine yapılmış gibi...
fiyatına göre iyi kulaklık ozaman ses db oranı 116 baya yüksek hoşuma giden orası ekolayzer ayarı yapmak zorunda deyiliz galiba sevdiğim bi özellik deyil.

İceWolf

80+ Silver
Bende beyaz-RGB olan modeli var. Gayet memnunum. Genel dip ses sorunu yaşanan fakat şansmıdır bilemem benim hiçbir sorun yaşamadığım ve memnun olduğum bir kulaklık. Bana göre tek sorunu biraz ağır olması. Onun dışında malzeme ve ses kalitesi oldukça iyi.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
Bende beyaz-RGB olan modeli var. Gayet memnunum. Genel dip ses sorunu yaşanan fakat şansmıdır bilemem benim hiçbir sorun yaşamadığım ve memnun olduğum bir kulaklık. Bana göre tek sorunu biraz ağır olması. Onun dışında malzeme ve ses kalitesi oldukça iyi.
eqolayzer ayarı yapmak zorunda deyiliz demi normal ayarları çok temiz ses veriyordur heralde.

İceWolf

80+ Silver
eqolayzer ayarı yapmak zorunda deyiliz demi normal ayarları çok temiz ses veriyordur heralde.
Ses konusunda sıkıntınız olacağını zannetmiyorum. İnşallah sıkıntılı bir ürün gelmezse memnun kalacağını düşünüyorum.

Egmn35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Egemen
ben bunun kablosuz modelini almıştım cloud 2 den geçince sesleri cidden kötü geldi eq ayarı yaparak da hiç memnun kalamadım dip ses sorunu ne yaptıysam hep oldu kablosuz olduğu için bide biraz fazla ağırdı bence cloud 2 tercih edin her yönden çok daha iyi

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Aktif olarak kullanmaktayım. Sorun yaşamadım şu zamana kadar. Standart kendi eq ayarları var fakat uğraşırsanız daha iyilerini yapabilirsiniz.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
Aktif olarak kullanmaktayım. Sorun yaşamadım şu zamana kadar. Standart kendi eq ayarları var fakat uğraşırsanız daha iyilerini yapabilirsiniz.
ses kalitesi nasıldır özelliklerine baktımda 112 db gücünde olduğunu gördümde güçlü olması gerekir.

Top Bottom