Neler Yeni

Yardım Corsair Void Elite Wireless 999 TL h.o mu g.o mu?

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
geldiğinde kulaklığı sakın bilgisayara takma. dediklerimi uygula
windows arama kısmından:
ayarlar-sistem-hakkında-gelişmiş sistem ayarları-donanım-aygıt yükleme ayarlarını kapatıcaksın.
iCUE yazılımını indiriceksin. bilgisayarı yeniden başlatıp programı aç. usb dongleyi tak. zaten kulaklık tanımlanacak programda. dongle kalsın yanına bir de kablosunu takıp program içerisinden güncelleyeceksin. oldu bitti dip ses cızırtı felan yok. (bide sidetone yi kapat. kendi sesini duymanı sağlayan özellik. bazıları hafif açık felan bırakıyor ordan tısss diye ses gelir)
Teşekkürler kulaklık gelince deneyeceğim
Teşekkürler

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM
Soldan sağa +3, +5, +7, +5, +8, +2, +3, +5, +7, +10
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler malum piyasa da kötü

Teşekkürler

Bende bekliyorum saolun şimdiden
Paylaştım arkadaşlar belki işinize yarar

Ekler

• EQ.png
    EQ.png
    32.8 KB · Hit: 58
Son düzenleme:

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün

Linkteki siyah Corsair void elite RGB wireless kulaklığını 999 TL ye aldım indirimli olan son ürünü almışım ben alır almaz fiyat 2251 TL oldu xd

Sizce h.o mu g.o mu?
bende aynısını aldım knk da net kargo diye dandik bi firmaya kargoladılar umarım sağlam gelir h.o bu arada ben 1 haftadır kovalıyorum kablolu fiyatına kablosuz almış olduk :)

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
bende aynısını aldım knk da net kargo diye dandik bi firmaya kargoladılar umarım sağlam gelir h.o bu arada ben 1 haftadır kovalıyorum kablolu fiyatına kablosuz almış olduk :)
Ayn hocam bir tek beyazını alamadığıma üzülüyorum beyazın indirim bittiği için siyah olanı aldım sana da h.o hocam iyi geceler

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
Ayn hocam bir tek beyazını alamadığıma üzülüyorum beyazın indirim bittiği için siyah olanı aldım sana da h.o hocam iyi geceler
iyi geceler hocam beyazı hiç indirime girmedi ve girmezde o yüzden üzülmene gerek yok beyaz modeli her zaman gidiyor o yüzden 2k aldı wierlees modelini bulmak zor.

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Bende alıp iptal talebi oluşturdum, karttan direk 1300 çekti heralde bir hata oldu. Sonra eposta yazdım bakalım cevap bekliyorum. Hayırlı olsun, gayet f/p bir ürün günümüz koşullarında. wireless zaten 40ft alanında çalışıyor yeterince iyi bir performans sunduğunu gözüm kapalı söylerim.

iyi geceler hocam beyazı hiç indirime girmedi ve girmezde o yüzden üzülmene gerek yok beyaz modeli her zaman gidiyor o yüzden 2k aldı wierlees modelini bulmak zor.
Beyazı indirime girdi 2 gece önce.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
itopyada geçen hafta girdi beyazı indirime o da 999tl olmuştu

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Hocma birkaç gün önce indirimde 999 TL idi ama bitti beyazı
Bende alıp iptal talebi oluşturdum, karttan direk 1300 çekti heralde bir hata oldu. Sonra eposta yazdım bakalım cevap bekliyorum. Hayırlı olsun, gayet f/p bir ürün günümüz koşullarında. wireless zaten 40ft alanında çalışıyor yeterince iyi bir performans sunduğunu gözüm kapalı söylerim.

Beyazı indirime girdi 2 gece önce.
Teşekkürler g.o umarım sorunun düzelir hocam

H.o güzel kulaklık
Teşekkürler

arisaka

80+ Bronze
Hayırlı geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri