anladım herhangi bir sıkıntı yaşatmaz tahminimce o zaman ben seslerde vs gecikme yaşanmasından korkuyordum sadece2-3 yıldır hem iş hemm de oyun için kullanıyorum. Ağır kulaklık.
Rahatlık 8/10
Ses(Oyun) 9.5/10
Ses(Müzik) 7/10
Malzeme 10/10
Çekim gücü 9/10
anladım herhangi bir sıkıntı yaşatmaz tahminimce o zaman ben seslerde vs gecikme yaşanmasından korkuyordum sadece
Csde faceit 9 levelim. Gecikme yok rahat olanladım herhangi bir sıkıntı yaşatmaz tahminimce o zaman ben seslerde vs gecikme yaşanmasından korkuyordum sadece
icue kurdum şimdi oradan yapmam gereken ayarlar vs varmıKulaklığı 2 yıldır kullanıyorum. Driverlarda problem yaşayıp dip ses sorunu yaşayabilirsin onun haricinde.
Çekim gücü,sesi,ses kalitesi,sağlamlığı gayet iyi.
Genelde fps ayarını kullanıyorum ekstra ekolayzer ayarı yapmıyorum. Dip ses sorunun var mı ?icue kurdum şimdi oradan yapmam gereken ayarlar vs varmı
dünden beri araştırıyorum ama bir türlü çözümüne ulaşamadım videoya deng gelirseniz paylaşma şansınız varmıdırYoutube'da bir kaç video var bunla ilgili. İCUE driver ile Windowsun yüklediği driver dan dolayı çakışıyor sanırım çoğu forumda öyle okumuştum. Bir kaç yöntemi var. Araştırmanı öneriyorum