hocam rastgele alırsan bişey olcağını sanmıyorum belki wireless performansı farklı olabilirMerhaba arkadaşlar Corsair void rgb elite wireless micro usb kablomu kedi yediği için bozuldu yenisi olarak rastgele bi micro usb alsam olurmu yoksa özel bi model almalıymıyım
Kablo dandik değilse yüksel ihtimal sıkıntı çıkmayacaktır ancak orijinal bulmanız çok daha sağlıklı. Ayrıca kesinlikle adaptöre takmayın kulaklığı bataryayı öldürürsünüz. Bu arada sarı sitede arada görüyorum ikinci el kablosu satılıyor.hocam rastgele alırsan bişey olcağını sanmıyorum belki wireless performansı farklı olabilir
şu kedilerden çektiğimiz acı
gamer düşmanı kediler
Kablo dandik değilse yüksel ihtimal sıkıntı çıkmayacaktır ancak orijinal bulmanız çok daha sağlıklı. Ayrıca kesinlikle adaptöre takmayın kulaklığı bataryayı öldürürsünüz. Bu arada sarı sitede arada görüyorum ikinci el kablosu satılıyor.
hocam kedi yememesi için kulaklığa köpek maması bağlayabilirsinMerhaba arkadaşlar Corsair void rgb elite wireless micro usb kablomu kedi yediği için bozuldu yenisi olarak rastgele bi micro usb alsam olurmu yoksa özel bi model almalıymıyım
hocam link biliyorsan atabilirmisin özeldenKablo dandik değilse yüksel ihtimal sıkıntı çıkmayacaktır ancak orijinal bulmanız çok daha sağlıklı. Ayrıca kesinlikle adaptöre takmayın kulaklığı bataryayı öldürürsünüz. Bu arada sarı sitede arada görüyorum ikinci el kablosu satılıyor.
Neticede sarj işlemide gerçekleşeceği için ugreen - baseus türevi markaların kaliteli kablolarından almanı öneririm. Dandik kablolar sarj süresini uzatabiliyor. Yada distribütör ü ile iletişime geçmeyi deneyin. Yurtdışına mail gönderin belki yardımcı olmak adına bile gönderebilirler. Bu tarz büyük firmalar genelde yardımcı oluyor. (Logitech gibi)
dediğiniz ugreen kablolar nasıldır
Şu anda müsait değilim gece bakarım hocam. Btw pp harika.hocam link biliyorsan atabilirmisin özelden
hocam aynı sorun var siz naptrınızMerhaba arkadaşlar Corsair void rgb elite wireless micro usb kablomu kedi yediği için bozuldu yenisi olarak rastgele bi micro usb alsam olurmu yoksa özel bi model almalıymıyım