uzayalkan 80+ Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 369 Dahası Reaksiyon skoru 80 İsim Uzay Alkan Discord ρredator#1881 4 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar kulaklığı yeni aldım fakat kulaklığın rgb rengini yazılımdan bir türlü değiştiremedim. Nasıl yapılıyor bilen kullanan varmı ?
Arkadaşlar kulaklığı yeni aldım fakat kulaklığın rgb rengini yazılımdan bir türlü değiştiremedim. Nasıl yapılıyor bilen kullanan varmı ?
EsdeathSama 80+ Bronze Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 1,072 4 Kasım 2023 #2 Kulaklığı kullanıyorum, iCue üzerindeki bu panelden değiştirmeyi dene.
uzayalkan 80+ Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 369 Dahası Reaksiyon skoru 80 İsim Uzay Alkan Discord ρredator#1881 4 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 EsdeathSama yazmış: Alıntıyı görüntüle Kulaklığı kullanıyorum, iCue üzerindeki bu panelden değiştirmeyi dene. Devamı için tıklayın... Değişmiyor ordanda kral denedim Mesaj otomatik birleştirildi: 4 Kasım 2023 EsdeathSama yazmış: Alıntıyı görüntüle Kulaklığı kullanıyorum, iCue üzerindeki bu panelden değiştirmeyi dene. Devamı için tıklayın... gördüğün gibi renk beyaz ama kulaklıkta renk turuncu
EsdeathSama yazmış: Alıntıyı görüntüle Kulaklığı kullanıyorum, iCue üzerindeki bu panelden değiştirmeyi dene. Devamı için tıklayın... Değişmiyor ordanda kral denedim Mesaj otomatik birleştirildi: 4 Kasım 2023 EsdeathSama yazmış: Alıntıyı görüntüle Kulaklığı kullanıyorum, iCue üzerindeki bu panelden değiştirmeyi dene. Devamı için tıklayın... gördüğün gibi renk beyaz ama kulaklıkta renk turuncu