Neler Yeni

Corsiar wirelles kulaklık

ilhami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ilhami yücel
arkadaşlar merhaba

Corsair Void Elite RGB 7.1 Surround Kablosuz Beyaz Gaming Kulaklık almayı düşünüyorum bütcem max 4.500 arası kablosuz almak istiyorum sadece oyun oynuyorum ayak sesi kasmak önemli benim için bide şuanki kulaklığımda dip ses var artık nefret ediyorum corsairin iyi bi marka olduğunu biliyorum bence sıkıntı çıkarmaz fikrinizi almak istedim yada öneri​

EsdeathSama

80+ Bronze
Oyunda kullanmak için void elite alanının en iyilerindendir. Ama film-dizi ve özellikle müzik için zayıf bir seçim.

Son seste kullanırsanız minik bir dip ses duyma şansınız var onun dışında sorun olmaz.

Corsair almak zorunda değilseniz, o bütçeye cloud 3 wireless var, gerek mikrofonu gerek genel ses kalitesi olsun her türlü alanda kullanabilirsiniz.

ilhami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ilhami yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunda kullanmak için void elite alanının en iyilerindendir. Ama film-dizi ve özellikle müzik için zayıf bir seçim.

Son seste kullanırsanız minik bir dip ses duyma şansınız var onun dışında sorun olmaz.

Corsair almak zorunda değilseniz, o bütçeye cloud 3 wireless var, gerek mikrofonu gerek genel ses kalitesi olsun her türlü alanda kullanabilirsiniz.
yani tipi hoşuma gitti sesle ilgilide sıkıntı olmaz diyosunuz zaten corsair kalitesi iyidir diye düşünüyorum hyperx birazdaha zorluyo beni şuan için alınabılır bi kulaklıkmı onu sormak istedim ses kalitesi oyun için kullanıcam çoğunluk mikrofonda önemli

EsdeathSama

80+ Bronze
yani tipi hoşuma gitti sesle ilgilide sıkıntı olmaz diyosunuz zaten corsair kalitesi iyidir diye düşünüyorum hyperx birazdaha zorluyo beni şuan için alınabılır bi kulaklıkmı onu sormak istedim ses kalitesi oyun için kullanıcam çoğunluk mikrofonda önemli
Mikrofon önemliyse kablosuz kulaklık tercih edilmemeli. Aynı iki ürünün örneğin (void elite ve void elite wireless) mikrofonlarında çok fark var ve kablosuz olanlar açık ara kötü. HyperX yine idare eder.

Cloud 3 çoğu konuda daha iyidir. Yaklaşık 3 yıl civarı void elite kullandım. Tizleri piyasadaki bütün oyuncu kulaklıklarına karşı bile rakipsiz. Ama bassları da bir o kadar zayıf.

Top Bottom