arkadaşlar merhaba
yani tipi hoşuma gitti sesle ilgilide sıkıntı olmaz diyosunuz zaten corsair kalitesi iyidir diye düşünüyorum hyperx birazdaha zorluyo beni şuan için alınabılır bi kulaklıkmı onu sormak istedim ses kalitesi oyun için kullanıcam çoğunluk mikrofonda önemliOyunda kullanmak için void elite alanının en iyilerindendir. Ama film-dizi ve özellikle müzik için zayıf bir seçim.
Son seste kullanırsanız minik bir dip ses duyma şansınız var onun dışında sorun olmaz.
Corsair almak zorunda değilseniz, o bütçeye cloud 3 wireless var, gerek mikrofonu gerek genel ses kalitesi olsun her türlü alanda kullanabilirsiniz.
Mikrofon önemliyse kablosuz kulaklık tercih edilmemeli. Aynı iki ürünün örneğin (void elite ve void elite wireless) mikrofonlarında çok fark var ve kablosuz olanlar açık ara kötü. HyperX yine idare eder.yani tipi hoşuma gitti sesle ilgilide sıkıntı olmaz diyosunuz zaten corsair kalitesi iyidir diye düşünüyorum hyperx birazdaha zorluyo beni şuan için alınabılır bi kulaklıkmı onu sormak istedim ses kalitesi oyun için kullanıcam çoğunluk mikrofonda önemli