🔥İndirim Cosori 9'u 1 arada, 14 fonksiyonlu, 5.7 litre çok amaçlı pişirici 2345 TL

Tayfunns

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,370
Kuponla 2195 TL’ye çektim.
IMG_3945.webp

IMG_3944.webp

Bir tane 8.5lt cosori bir tane bundan çektinmi başka birşeye ihtiyacın kalmaz

Bir tane 8.5lt cosori bir tane bundan çektinmi başka birşeye ihtiyacın kalmaz
O airfryer değil mi? Bu çok amaçlı pişirici. Birde çift bölmeli olduğundan ötürü 4 + 4.5 litre olması lazım. 2kg tavuk sığmaz mesela.

Kuponla 2195 TL’ye çektim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
9u bir arada diyince mangal falan gibi ekstra şeyler bekledim yemek kabı falan yazmışlar patladım flsdldllflg

9u bir arada diyince mangal falan gibi ekstra şeyler bekledim yemek kabı falan yazmışlar patladım flsdldllflg
Çok amaçlı pişiricide ne yapılabiliyorsa bunda da o yapılabiliyor. Diğer markalarda aynı şeyleri yazdıkları için sıkıntı yok. Bu daha ucuza daha fazla kapasite ve ön ayarlanmış ayarlar gibi şeyler içeriyor. Muadilleri 3800 TL’den başlıyor.

ben aldım kapağında çizik vardı değişim oluşturdum. Ürünü açtım gayet sağlam duruyor. Fiyatı da çok uygun. Youtube'da bir sürü tarif videoları var. Sağlıklı beslenmeyi ve tencere yemeklerini sevenler mutlaka alsın.

Bu kuponalr nerden giriliyor yaw
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben aldım kapağında çizik vardı değişim oluşturdum. Ürünü açtım gayet sağlam duruyor. Fiyatı da çok uygun. Youtube'da bir sürü tarif videoları var. Sağlıklı beslenmeyi ve tencere yemeklerini sevenler mutlaka alsın.
youtube ne yazınca çıkıyor hocam

Bu kuponalr nerden giriliyor yaw
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

youtube ne yazınca çıkıyor hocam
Cosori 9 in 1 yaz kanka inceleme videoları ve tarif videoları çıkıyor. Zaten bir iki tane izleyince algoritmadan farklı videolar da karşına çıkıyor sürekli. Önerilen videolarda görüyorsun. Hem cihazı kullanmayı da öğrenirsin. Ön ısıtma modu sıcak tutma modu vs. var. Mesela çorba yapacaksın direkt basınçlı pişirme moduyla başlamıyorsun önce soteleme modunda kapağı açık bir şekilde sotelemen gereken soğandır patatestir artık ne tarif yapıyorsan onu hallediyorsun sonra tuşlardan gerekli şeyleri yapıyorsun. Başta biraz karışık gelebilir ama çok basit bir iki video izle anlamaya çalış çözersin kolay.

Bu ürünün içindeki çelik değil bunu bilerek alın. İçindeki teflonumsu bir kaplama olan bir kap var. Ben iade etmiştim. Onun yerine instant pod markasını öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,702
Üyeler
184,483
Son üye
sefa44
Geri