Neler Yeni

COSORI Sıcak Hava Fritözü, Air Fryer 5.5 Litre XXL 2.485TL

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
3 Nisan'da aşağı yukarı bu fiyata Amazon Germany'den almıstım. Aldıktan 2.5 gün sonra telefona gelen arama kargonuz var deyince birisi işletiyor sandım. Ama değilmiş şaka gibi ama yurtdışından 2.5 günde geldi. En büyük marifeti peynirli yumurta yapmak olan bana aşağıdaki şeyleri de kattı :)
(Canı çekenler için üzgünüm ama ürünün başarısını anlatmak için bu fotoları yüklüyorum. )
cos (1).jpeg
cos (3).jpeg
cos (2).jpeg

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
3 Nisan'da aşağı yukarı bu fiyata Amazon Germany'den almıstım. Aldıktan 2.5 gün sonra telefona gelen arama kargonuz var deyince birisi işletiyor sandım. Ama değilmiş şaka gibi ama yurtdışından 2.5 günde geldi. En büyük marifeti peynirli yumurta yapmak olan bana aşağıdaki şeyleri de kattı :)
(Canı çekenler için üzgünüm ama ürünün başarısını anlatmak için bu fotoları yüklüyorum. )
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Harika cidden. Hayırlı olsun afiyet olsun. Pişirme süreleri nasıl

framitre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
baran
çok iyi fiyatta şuan ihtiyacı olan kaçırmasın limit olsaydı alacaktım bende :(

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
Harika cidden. Hayırlı olsun afiyet olsun. Pişirme süreleri nasıl
Teşekkür ederim. Makina üzerinde hazır pişirme programları var. Ama tam olarak tutmuyor, denedikçe kendinize göre ayarlıyorsunuz onu. Mesela et-köfte için 195 derecede 6 dakika ayarlı program var. Ama ben 8dk bir yüzünü 6 dk diğer yüzünü pişiriyorum öyle olunca tam pişiyor. Kendi programı olan 6dk'da çiğ kalıyor. Patates kızartmasını 20dk civarında hallediyor. Tavuk da aynı. Bunlar için neredeyse hiç yağ kullanmıyorum. Çok az bir şey yetiyor.

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
841
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
2000 küsur TL'ye 1800W farklı bir marka var. Onlar da değerlendirilebilir.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Afied
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim. Makina üzerinde hazır pişirme programları var. Ama tam olarak tutmuyor, denedikçe kendinize göre ayarlıyorsunuz onu. Mesela et-köfte için 195 derecede 6 dakika ayarlı program var. Ama ben 8dk bir yüzünü 6 dk diğer yüzünü pişiriyorum öyle olunca tam pişiyor. Kendi programı olan 6dk'da çiğ kalıyor. Patates kızartmasını 20dk civarında hallediyor. Tavuk da aynı. Bunlar için neredeyse hiç yağ kullanmıyorum. Çok az bir şey yetiyor.
Ne kadar elektrik yiyor hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,842
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom