Neler Yeni

COSORI Sıcak Hava Fritözü, Koyu Gri, 4.7 Litre XXL, 1500 W 3.099,00TL

1670412229298.png

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
SERCAN UZUN
Vay arkadaş alamadım, aynı ürünü kullanıyorum annem için satın almaya çalıştım bir türlü sepete ekleyemedim en sonunda bitti.

KRazor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Razor
Ben de alamıyodum 5 dakika sonra sayfayı yeniledim stok gelmiş 2981 TL'ye sipariş verdim şimdi, teşekkürler.

Iberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ayberk
Stok geldi 3 adet yazıyordu ama alamadım satın ala basıyorum yoğunluk var diye ekrana atıyor yarım saat neyse sonra kalmadı gene alamadık gitti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Zeki Altay
Arkadaşlar Kumtel XXL olan model alınır mı ?

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
çıkar çıkmaz ekledim sepete sepetinde dedi bir kere tamamladım iptal etti sonra sepetinde kanka sepetinde diyerek rahatlattı beni sonra sepetimden uçtu gitti bi anda alabilen oldu mu

Iberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ayberk
Alamadım bende maalesef ilk başta yoğunluk falan var diye bir ekrana attı orda da bekletti sonra kart kısmına geldim sipariş ver dedim kardeşim ne siparişi böyle bir ürün yok dedi asdoıknas
çıkar çıkmaz ekledim sepete sepetinde dedi bir kere tamamladım iptal etti sonra sepetinde kanka sepetinde diyerek rahatlattı beni sonra sepetimden uçtu gitti bi anda alabilen oldu mu

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
iki ayrı temsilciyle görüşüyorum şu an haber ederim hocam sonucu
Alamadım bende maalesef ilk başta yoğunluk falan var diye bir ekrana attı orda da bekletti sonra kart kısmına geldim sipariş ver dedim kardeşim ne siparişi böyle bir ürün yok dedi asdoıknas
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben bir kere ödeme aşamasına girdim kaç takside kadar seçtim kabul olmadı anında tükendi dedi adam yeni stok ayarlayacağız en kısa sürede dedi

Iberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ayberk
iki ayrı temsilciyle görüşüyorum şu an haber ederim hocam sonucu

Mesaj otomatik birleştirildi:

ben bir kere ödeme aşamasına girdim kaç takside kadar seçtim kabul olmadı anında tükendi dedi adam yeni stok ayarlayacağız en kısa sürede dedi
İnşallah yakalayabilirim eğer stoğa gelirse

checkless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alperen MURAT
2 ürün stokta gösteriyordu yine alamadım. Hata veriyor ya da sepete hiç eklemiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,734
Üyeler
165,884
Son üye
vdnjr26
Top Bottom