Altar'ın Oğlu TARKAN
80+ Bronze
eskiden mı aldın reis göremedim son zamanlarda o fıyatıİhtiyacı olana güzel. 7.3lt philipsi 3.7k ya almasak bakardık
çıkar çıkmaz ekledim sepete sepetinde dedi bir kere tamamladım iptal etti sonra sepetinde kanka sepetinde diyerek rahatlattı beni sonra sepetimden uçtu gitti bi anda alabilen oldu mu
Alamadım bende maalesef ilk başta yoğunluk falan var diye bir ekrana attı orda da bekletti sonra kart kısmına geldim sipariş ver dedim kardeşim ne siparişi böyle bir ürün yok dedi asdoıknas
ben bir kere ödeme aşamasına girdim kaç takside kadar seçtim kabul olmadı anında tükendi dedi adam yeni stok ayarlayacağız en kısa sürede dediAlamadım bende maalesef ilk başta yoğunluk falan var diye bir ekrana attı orda da bekletti sonra kart kısmına geldim sipariş ver dedim kardeşim ne siparişi böyle bir ürün yok dedi asdoıknas
İnşallah yakalayabilirim eğer stoğa gelirseiki ayrı temsilciyle görüşüyorum şu an haber ederim hocam sonucu
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben bir kere ödeme aşamasına girdim kaç takside kadar seçtim kabul olmadı anında tükendi dedi adam yeni stok ayarlayacağız en kısa sürede dedi
Yok geçen cuma aldım yine amazonda satıldıydıeskiden mı aldın reis göremedim son zamanlarda o fıyatı