Yardım ❓ Cougar MX220 RGB 650W Kasa alınır mı?

mr__white

80+
Reaksiyon skoru
44
Cougar MX220 RGB 650W Kasa alınır mı?
PSU'su nasıldır? Sıkıntı çıkarır mı?

MSI MAG FORGE 120A 650W ile arasında kaldım sizce hangisi?

Fiyat çok farklı değilse ben MSI al derim. PSU konusunda daha güvenilir.

Fiyat ne kadar hocam? İlla ikisinden birisi diyorsan msi daha iyi ama o da çok kaliteli değil.

Fiyat çok farklı değilse ben MSI al derim. PSU konusunda daha güvenilir.
ben de msi ye daha yakınım ama fanları auto rgb sanırım tek rainbow yanıyor ve fan hızı kontrol ediliyor mu bilimiyorum o yüzden pek bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sınerji den pc toplama sihirbazı ile yaptıgım için sadece oradan alabilirim

ben de msi ye daha yakınım ama fanları auto rgb sanırım tek rainbow yanıyor ve fan hızı kontrol ediliyor mu bilimiyorum o yüzden pek bilemedim

hocam sınerji den pc toplama sihirbazı ile yaptıgım için sadece oradan alabilirim
anladım

Bnece bu ikili daha mantıklı o paraya https://m.n11.com/urun/zoko-amiral-...5e7T62k1wLV9CyNVqCp2LfjgxmsGwnwRoCbz0QAvD_BwE

Şimdi gördüm kral seçenekleri at yardımcı olalım o zaman

Direkt msı yönelmeni tavsiye ederim daha rahat edersin eğer bütçeni söyleyebilirsen başka kasalara da bakabilirim ama alcaksan bu ikisinin arasından msı <3

Direkt msı yönelmeni tavsiye ederim daha rahat edersin eğer bütçeni söyleyebilirsen başka kasalara da bakabilirim ama alcaksan bu ikisinin arasından msı <3
hocam sınerji den pc toplama sihirbazı ile yaptıgım için sadece oradan alabilirim, orada da bu fiyata sadece bu 2 kasa var

Geri