cougar da yılların markasıda ıcıne bakmak lazım psularınFiyat çok farklı değilse ben MSI al derim. PSU konusunda daha güvenilir.
Fiyat ne kadar hocam? İlla ikisinden birisi diyorsan msi daha iyi ama o da çok kaliteli değil.Cougar MX220 RGB 650W Kasa alınır mı?
PSU'su nasıldır? Sıkıntı çıkarır mı?
MSI MAG FORGE 120A 650W ile arasında kaldım sizce hangisi?
Cougar kimle anlaşmalı bilmiyorum ama MSI kendi üretiyor PSU'yu o yüzden dedim zaten.cougar da yılların markasıda ıcıne bakmak lazım psuların
3900 e bence zoko amıral ustune https://www.gaming.gen.tr/urun/5792...nagi-emp700w-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bunu felan alırdımaynı fiyatları ikiside 3,900
ben de msi ye daha yakınım ama fanları auto rgb sanırım tek rainbow yanıyor ve fan hızı kontrol ediliyor mu bilimiyorum o yüzden pek bilemedimFiyat çok farklı değilse ben MSI al derim. PSU konusunda daha güvenilir.
hocam sınerji den pc toplama sihirbazı ile yaptıgım için sadece oradan alabilirim3900 e bence zoko amıral ustune https://www.gaming.gen.tr/urun/5792...nagi-emp700w-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bunu felan alırdım
anladımben de msi ye daha yakınım ama fanları auto rgb sanırım tek rainbow yanıyor ve fan hızı kontrol ediliyor mu bilimiyorum o yüzden pek bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam sınerji den pc toplama sihirbazı ile yaptıgım için sadece oradan alabilirim
Şimdi gördüm kral seçenekleri at yardımcı olalım o zamanben de msi ye daha yakınım ama fanları auto rgb sanırım tek rainbow yanıyor ve fan hızı kontrol ediliyor mu bilimiyorum o yüzden pek bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam sınerji den pc toplama sihirbazı ile yaptıgım için sadece oradan alabilirim
aynı fiyatları ikiside 3,900
Direkt msı yönelmeni tavsiye ederim daha rahat edersin eğer bütçeni söyleyebilirsen başka kasalara da bakabilirim ama alcaksan bu ikisinin arasından msı <3Cougar MX220 RGB 650W Kasa alınır mı?
PSU'su nasıldır? Sıkıntı çıkarır mı?
MSI MAG FORGE 120A 650W ile arasında kaldım sizce hangisi?
650W yetecekse şunu al geç içinde dünyanın en iyi PSU üreticisinin PSU'su var.
hocam sınerji den pc toplama sihirbazı ile yaptıgım için sadece oradan alabilirim, orada da bu fiyata sadece bu 2 kasa varDirekt msı yönelmeni tavsiye ederim daha rahat edersin eğer bütçeni söyleyebilirsen başka kasalara da bakabilirim ama alcaksan bu ikisinin arasından msı <3