- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bro ortak ürünleri olabilir de modeli varmı?xtc mi stx mi hangi model biliniyor mu frisby ile ortak yapılan?Marka takıntım niye olsun arkadaş? Biraz araştır Cougar ve Frisby'nin ortak ürünleri olduğunu görürsün.
Bro ortak ürünleri olabilir de modeli varmı?xtc mi stx mi hangi model biliniyor mu frisby ile ortak yapılan?Marka takıntım niye olsun arkadaş? Biraz araştır Cougar ve Frisby'nin ortak ürünleri olduğunu görürsün.
Ortak olduklarını biliyorum.Marka takıntım niye olsun arkadaş? Biraz araştır Cougar ve Frisby'nin ortak ürünleri olduğunu görürsün.
Pylon 550w alın bence, ileride daha güçlü bir ekran kartı takmayacaksanız hydro k 500w alıp geçmenizi öneririm.i3 10100f ve rx 560 4 gb sapphire marka.
STX ürünlerinde ortaklık var alınmamalı riske atmaya değmez :/Bro ortak ürünleri olabilir de modeli varmı?xtc mi stx mi hangi model biliniyor mu frisby ile ortak yapılan?
Pylon 12v dan iyi bir güç veriyormu?Aslında ilerde 1660 almayı düşünüyorum da.Bu listeye bakıyorum bu arada.
![]()
[EOL] PSU Tier List rev. 14.8
PSU Tier List 4.0 rev. 14.8 (END OF LIFE) Last Update: 27-07-2021 Legend : Gray - EoL/obsolete and/or otherwise not recommended for purchase. Green - small form-factor (gold and blue colors are disregarded due to scarcity of SFX PSUs) Gold - best units in the tier (includes requirements for blue ...linustechtips.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ortak olduklarını biliyorum.
Ama o psu berbat değil. Alınabilir ama biraz pahalı gibi.
Pylon 550w alın bence, ileride daha güçlü bir ekran kartı takmayacaksanız hydro k 500w alıp geçmenizi öneririm.
Bu psu baya eski şu an birlikteler ise stx e bulaşmam zaten.STX ürünlerinde ortaklık var alınmamalı riske atmaya değmez :/
FRISBY COUGAR 80PLUS 700W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
FRISBY COUGAR 80PLUS 700W GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Onu bilmiyorum ama 550w 1660ı rahatça besleyebilir.Pylon 12v dan iyi bir güç veriyormu?Aslında ilerde 1660 almayı düşünüyorum da.
Bu psu baya eski şu an birlikteler ise stx e bulaşmam zaten.
Tamam o zaman,e kısa sürede stoklar gelirse alacağım kart ile birlikte teşekkürler.Onu bilmiyorum ama 550w 1660ı rahatça besleyebilir.
fsp marka alsan daha iyi olur daha güvenilir bir marka![]()
Cougar CGR-ST-600 XTC 600W 80+ Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Arkadaşlar cougar psu alınır mı?