utkangencpsn
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 48
- İsim
- Utkan Genç
Arkadaşlar linkteki klavye hakkında bilgisi olan var mı? eğer bilgisi olan varsa yazarsa çok iyi olur.
Aradığım klavye türü bu tarz kompakt, hyperx alloy fps pro ve hyperx alloy origins core tarzı kompakt klavyeler arıyorum hyperx klavyeler türkiye'de hiçbir yerde stoğunu bulamadım anca bu klavyeyi bulabildim tenkeyless(numpadsiz klavye) olarak. Eğer bildiğiniz farklı model vs. varsa söylerseniz çok sevinirim.
linkler;
Aradığım klavye türü bu tarz kompakt, hyperx alloy fps pro ve hyperx alloy origins core tarzı kompakt klavyeler arıyorum hyperx klavyeler türkiye'de hiçbir yerde stoğunu bulamadım anca bu klavyeyi bulabildim tenkeyless(numpadsiz klavye) olarak. Eğer bildiğiniz farklı model vs. varsa söylerseniz çok sevinirim.
linkler;
COUGAR PURI TKL RGB - Mechanical Gaming Keyboard - COUGAR
PURI TKL RGB The Gamer’s RGB Ultimate Weapon With RGB mechanical switches, a 1ms response time and customizable backlight as well as a protective magnetic cover, COUGAR PURI TKL RGB is a highly portable advanced FPS competitive gaming keyboard that will amaze everybody with its lighting effects...
cougargaming.com