Akkonun yok diye biliyorum. Silent red switch falan bakılabilir ama onlar nerde ucuza vardır bilemiyoru.mAslında demek istediğim bu Akko'nun sarı yerine kırmızı switchlerini bulmayı istemekti ama baktım bulamadım. Ve bütçemi sanırsam aşıyor
Akkonun yok diye biliyorum. Silent red switch falan bakılabilir ama onlar nerde ucuza vardır bilemiyoru.mAslında demek istediğim bu Akko'nun sarı yerine kırmızı switchlerini bulmayı istemekti ama baktım bulamadım. Ve bütçemi sanırsam aşıyor
Hocam dediğiniz bu custom klavye kafama yattı linkleri şöyle salıyorum;Akkonun yok diye biliyorum. Silent red switch falan bakılabilir ama onlar nerde ucuza vardır bilemiyoru.m
Akkogear için kartınız yurt dışı alışverişe açıksa sipariş geçebiliyorsunuz. Karttan TL çekiyor bankaya göre. Keycapsler farklı model benim attığım değil. Bu yüzden pahalılar. Benim attığımı alırsanız bütçeye yakın bir şeyler olur.Hocam dediğiniz bu custom klavye kafama yattı linkleri şöyle salıyorum;
ÃalıÅırken deÄiÅtirilebilir mekanik klavye conta Bluetooth 2.4G RGB arkadan aydınlatmalı conta yapısı klavye 3 mod özelleÅtirilmiÅ klavye - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Akko V3 Creamy Yellow Pro Switch – Lubed | Akko Official Global Site
Creamy Yellow Pro is an upgraded version of Creamy Yellow. Major Changes: 5-Pin switches (better stability) Dustproof stem (better stability) Upgrade silver contact to palladium gold Upgrade phosphor…en.akkogear.com
Minimalist beyaz siyah stil PBT keycaps mekanik klavye Mx anahtarı kiraz profili klavye japon klavye tuŠtakımı özel GK61 - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bu şekilde hiç bir sorun yaşamadan videodaki kıvama getirebilirim değil mi? Bir de aliexpress'ten şüphem yok lakin bu akkogear sitesi yurtdışı olduğu için burda ödeme işlemi falan nasıl oluyor onu sorabilir miyim? Bütçem dediğim gibi max 3.3k umarım vergiler dahil bu bütçeyi geçmez.