7K BÜTÇE Manyetik Klavye Önerisi.

Hocam bu klavye yerine bunu daha çok tercih ederim https://wraithesports.com/products/wraith-w60?variant=49387295244481
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada Wraith üzerinden satın alırken ödeme kısmında ' Conlife ' kodunu kullanırsan indirim geliyor bilgin olsun kanka
Hocam herkes çok şey yazmış ilk sana cevap vereyim bunun switch iyi mi?

Atk rs7

İkisi de baya kötüler. Premium bir şey istiyorsa bu bütçede bunlar alınmalı.

En iyi switchler bunlar galiba

Rog scope ii96 wireless al
Asus çok tercihim değil

Asus çok tercihim değil
Wraith w60 kötü bir klavye alma. Atk rs7 bu bütçede alabilceğin en iyi klavyelerden.

Asus çok tercihim değil
Hocam siz %60 klavye istediğiniz için önerdim. Eğer %75 almayı düşünüyorsanız baska klavyeler önerebilirim.

hocam manyetik bilmiyodum yeni öğrendim az önce :D manyetik de olur sıkıntı yok

@lortarda manyetik olarak ne önerirsin hocam üstüne custom keycap almayı da düşünüyorum
ben atk rs7 aldım daha bugün mekanikten ilk kez manyetiğe geçmeme rağmen hemen alıştım bayağı çağ atlamış snap tap ve socd yok diyorlardı eksisi o

Wraith w60 kötü bir klavye alma. Atk rs7 bu bütçede alabilceğin en iyi klavyelerden.
aldım bile kjdflkghjdflşgjkdf

Asus çok tercihim değil
gateron jade pro en iyi manyetik olması lazım ya da en iyilerden biri

ben atk rs7 aldım daha bugün mekanikten ilk kez manyetiğe geçmeme rağmen hemen alıştım bayağı çağ atlamış snap tap ve socd yok diyorlardı eksisi o

aldım bile kjdflkghjdflşgjkdf

gateron jade pro en iyi manyetik olması lazım ya da en iyilerden biri
Hayırlı olsun. Gateron jade en iyilerinden. Gateron jade, jade pro, ttc uranus esports, khail magnetic god. Bunlar en iyileri.

Aslında apex 9 mini faze clan edition alacaktım ama bırakın faze clan'ı normal hâli bile satılmıyor şu anda nedense. Alabileceğim red/brown/yellow (steelseries switchleri) switch güzel mekanik klavyeler neler?
Hocam Tabi iki Para ve Karar Sizin ama Size Tavsiyem O Fiyatlara Klavye'ye falan vermeyin yazik gunah

Emin Olun Siradan 2-4K'lik Kaliteli Mekanik Klavyeler isinizi Fazlasiyla Gorecektir yani aralarinda bir kac milisaniye falan oynuyor ve o o kadar ionemli degil mouse'da hadi neysee onemli ama Klavyede bir kac milisaniye o kadar da onemli degil

Kisaca Sahsi Gorusum Paraniza Yazik olur Gidin 2-4K'ya falan gaminggen.tr'de falan gayet iyi Populer Basarili Saglam mekanik klavyeler var onlardan bir tane alin emin olun fazlasiyla yeter

Tabi karar sizin

Hocam Tabi iki Para ve Karar Sizin ama Size Tavsiyem O Fiyatlara Klavye'ye falan vermeyin yazik gunah

Emin Olun Siradan 2-4K'lik Kaliteli Mekanik Klavyeler isinizi Fazlasiyla Gorecektir yani aralarinda bir kac milisaniye falan oynuyor ve o o kadar ionemli degil mouse'da hadi neysee onemli ama Klavyede bir kac milisaniye o kadar da onemli degil

Kisaca Sahsi Gorusum Paraniza Yazik olur Gidin 2-4K'ya falan gaminggen.tr'de falan gayet iyi Populer Basarili Saglam mekanik klavyeler var onlardan bir tane alin emin olun fazlasiyla yeter

Tabi karar sizin
hocam o yüzden zaten o kadar verip almaktansa güzel gözüksün diye custom keycapli almak istiyorum da anlatamamışım galiba o yüzden o kendi attığım modeli sormuştum

hocam o yüzden zaten o kadar verip almaktansa güzel gözüksün diye custom keycapli almak istiyorum da anlatamamışım galiba o yüzden o kendi attığım modeli sormuştum
+ mouse önerebilirseniz daha iyi olur gibi toplam bütçeye. Bu https://wraithesports.com/products/wraith-w60?variant=49387295277249 ile custom keycap 800tllik alıp üstüne mouse almak daha mantıklı geldi şu an eğer bu klavye iyiyse bu fiyata.

Hocam siz %60 klavye istediğiniz için önerdim. Eğer %75 almayı düşünüyorsanız baska klavyeler önerebilirim.
60 65 hocam

Son düzenleme:
7000 lira bütçede mekanik alınmaz manyetik switch al

+ mouse önerebilirseniz daha iyi olur gibi toplam bütçeye. Bu https://wraithesports.com/products/wraith-w60?variant=49387295277249 ile custom keycap 800tllik alıp üstüne mouse almak daha mantıklı geldi şu an eğer bu klavye iyiyse bu fiyata.

60 65 hocam
https://wraithesports.com/products/wraith-w60?variant=49387295244481 bunu aldın tamam mı şimdi
https://wraithesports.com/products/gateron-jade-pro-magnetic-switch?variant=49378340995265 Dünyanın en iyi switchi denilir bunu aldın 70 tane
1kya da güzel bir kaycap aldın o zaman custom gibi olur zaten.

Geri