Neler Yeni

Cougar, Thermaltake ve Aigo PSU'lar nasıldır?

Maxius

80+
Merhabalar, GameGaraj'daki hazır sistem PSU'lardan bazılarını aşağıya koyuyorum; fikrinizi de bekliyorum.

Cougar XTC 650 650W 80+
Thermaltake TR2 S 750 750W 80+
Aigo GP750 750W 80+

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Cougar ve Thermaltake iyidir baş ağrıtmaz, Aigo yu bilmiyorum ilkkez duydum.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
orta kalite vs. diyorlar yani pahalı pc varsa alma bunu onun dışında alınabilir

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,626
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Aigo genelde dark kasalarda var benimde suan kullandigim kasa da bulunuyor yani ben bir sikintisini gormedim ne patladi ne bir sey oldu. Koyde oldugum icin elektrikler cok gidiyor dun 3-4 kere gitmisti halen daha sorun yok yani. Ses konusunda benim kullandigim modelde cok bir ses yok fakat senin alacagin modeli bilemiyorum.

Maxius

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
orta kalite vs. diyorlar yani pahalı pc varsa alma bunu onun dışında alınabilir
Aigo genelde dark kasalarda var benimde suan kullandigim kasa da bulunuyor fakat senin alacagin modeli bilemiyorum.

Hocalarım teşekkür ediyorum ancak genel olarak sadece marka bazlı yorum yapmışsınız bence çok sağlıklı değil ;

Cougar ve Thermaltake iyidir baş ağrıtmaz, Aigo yu bilmiyorum ilkkez duydum.
@$ilent hocam sanırım direkt modele göre yorum yapmış çok kestiremedim ama yine de teşekkürler.
Model bazlı yorum yaparsak daha hoş olur her markanın iyi-kötü modelleri olabiliyor çünkü takdirinizdir ki.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,626
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Hocalarım teşekkür ediyorum ancak genel olarak sadece marka bazlı yorum yapmışsınız bence çok sağlıklı değil ;

@$ilent hocam sanırım direkt modele göre yorum yapmış çok kestiremedim ama yine de teşekkürler.
Model bazlı yorum yaparsak daha hoş olur her markanın iyi-kötü modelleri olabiliyor çünkü takdirinizdir ki.
Dogrudur ben basliga gore yorum yaptim haklisiniz.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Sorunlu olduğunu duyduğum modeller zaten aklımda, Cougar ve thermaltake in bu modellerine dair bir şikayet duymadım, aigoyu zaten bilmiyorum ona yorum yapmadım.

Maxius

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunlu olduğunu duyduğum modeller zaten aklımda, Cougar ve thermaltake in bu modellerine dair bir şikayet duymadım, aigoyu zaten bilmiyorum ona yorum yapmadım.
Teşekkürler hocam. Cougar'ın GEX serisi hakkında herhangi bir olumlu-olumsuz duyumunuz var mıdır?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,553
Üyeler
166,228
Son üye