orta kalite vs. diyorlar yani pahalı pc varsa alma bunu onun dışında alınabilir
Aigo genelde dark kasalarda var benimde suan kullandigim kasa da bulunuyor fakat senin alacagin modeli bilemiyorum.
@$ilent hocam sanırım direkt modele göre yorum yapmış çok kestiremedim ama yine de teşekkürler.Cougar ve Thermaltake iyidir baş ağrıtmaz, Aigo yu bilmiyorum ilkkez duydum.
Dogrudur ben basliga gore yorum yaptim haklisiniz.Hocalarım teşekkür ediyorum ancak genel olarak sadece marka bazlı yorum yapmışsınız bence çok sağlıklı değil ;
@$ilent hocam sanırım direkt modele göre yorum yapmış çok kestiremedim ama yine de teşekkürler.
Model bazlı yorum yaparsak daha hoş olur her markanın iyi-kötü modelleri olabiliyor çünkü takdirinizdir ki.
Hocalarım teşekkür ediyorum ancak genel olarak sadece marka bazlı yorum yapmışsınız bence çok sağlıklı değil ;
@$ilent hocam sanırım direkt modele göre yorum yapmış çok kestiremedim ama yine de teşekkürler.
Model bazlı yorum yaparsak daha hoş olur her markanın iyi-kötü modelleri olabiliyor çünkü takdirinizdir ki.
Teşekkürler hocam. Cougar'ın GEX serisi hakkında herhangi bir olumlu-olumsuz duyumunuz var mıdır?Sorunlu olduğunu duyduğum modeller zaten aklımda, Cougar ve thermaltake in bu modellerine dair bir şikayet duymadım, aigoyu zaten bilmiyorum ona yorum yapmadım.
Teşekkürler hocam. Cougar'ın GEX serisi hakkında herhangi bir olumlu-olumsuz duyumunuz var mıdır?