Sami Järvi
80+ Silver
Ben oynarım ama sprayı ne zormuş arkadaş zar zor tutturuyorsun
Hocam steam'dan oynayamıyorum .Çok teşekkürler
eğer zahmet olmazsa siz bildiğiniz kaliteli eğlence/pvp sunucularının ismini veya ıp adresini (nasıl gireceğimi bilmiyorum en kolay giriş yöntemi için gerekli bilgiyi) atar mısınız acaba?
Aga aç bi DA serveride oynarız toplucaHocam steam'dan oynayamıyorum .
Sistem kaldırmıyor onu.
O yüzden oynadığım sunucular Steam' da var mı bilmiyorum.
Bazı oyuncular uzun zıplayarak hızlı koşuyorlar. Bunu nasıl yapıyorlar?Aktif olarak oynuyorum.
Oynayacaksan sağlam bir sw bul.
Her taraf parayı basıp adminlik alan yarım akıllılar ile dolu.
Azıcık frag kassan hile muamelesi görüyorsun.
Tw çekmeden ban atıyorlar bazıları.
Eğer iyi sw bulursan Top 15'e kas.
Bir amacın oluyor.
Baya zevkli.
Bunny yapıyorlar.Bazı oyuncular uzun zıplayarak hızlı koşuyorlar. Bunu nasıl yapıyorlar?
Örnek vermem gerekirse Half - Life'da roket alıp, CTRL + SPACE + W basmak gibi.
Okul başlamışken bu tür işler bizi bozar verg..-u-uh başkanım.Aga aç bi DA serveride oynarız topluca
Normal kullanıcılar yapabiliyor mu bunu yoksa VIP falan mı almamız gerekiyor?Bunny yapıyorlar.
Daha yüksek FPS ile daha iyi yapılıyor.
Birde sgs var.Lakin bu çoğu sw'de yasak.
Yaparsan ban yersin.
YouTube da baya ilgili video var.
Okul başlamışken bu tür işler bizi bozar verg..-u-uh başkanım.
Her kullanıcı yapabilir.Normal kullanıcılar yapabiliyor mu bunu yoksa VIP falan mı almamız gerekiyor?
ustam bunny de fps faktörü nasıl fark gösterebiliyor neden fps arttıkça daha rahat bunny yapılır çok merak ettiğim bi konu bir bilginiz var mı acabaBunny yapıyorlar.
Daha yüksek FPS ile daha iyi yapılıyor.
Birde sgs var.Lakin bu çoğu sw'de yasak.
Yaparsan ban yersin.
YouTube da baya ilgili video var.
Okul başlamışken bu tür işler bizi bozar verg..-u-uh başkanım.
HASTASINAArkadaşlar performans kaybı nedeniyle cs:go oynamaktan zevk almamaya başladım daha yüksek performans amacıyla cs1.6 ya geçmeyi düşünüyorum
sizce bu oyun hala oynanılır mı?
sizce mekanikleri iyi midir çok aksiyon içeren awp lego veya aim gibi maplerde oynanılır mı? Yoksa sadece jailbreak gibi eğlence tarzında mı oynamalıyım.
Teşekkürler
Tam bir açıklama yapamam.ustam bunny de fps faktörü nasıl fark gösterebiliyor neden fps arttıkça daha rahat bunny yapılır çok merak ettiğim bi konu bir bilginiz var mı acaba