Şöyle hepsini bir seferde kaldırabilecek bir bütçeye sahip değilim. Aldığım şeyleri bir kez alıp 4-5 yıl kullanma kafasındayım. O yüzden birazcık zorlamaya gidiyorum. Ekonomi de çok kötü. Dolar 25 beklentisi beni çok tedirgin ediyor.4070 yeterli olur, bütçe varsa 4070ti uzun soluklu bir yatırım olur.
Bu kartlardan bahsettiğine göre bütçen hiç fena değil. Kuvvetli bir işlemci de seçmen gerekiyor. Youtube’da kafanda belirlediğin alternatifleri arama yaparak alacağın fps’leri görebilirsin.
Xxx cpu + xxx gpu cs go fps gibi arama yaparak anlarsın kaç alacağını.
Sizce?
BenceCs2 betadaki gibi çıkarsa 2türlüde 360fps göremezsin
Şöyle hepsini bir seferde kaldırabilecek bir bütçeye sahip değilim. Aldığım şeyleri bir kez alıp 4-5 yıl kullanma kafasındayım. O yüzden birazcık zorlamaya gidiyorum. Ekonomi de çok kötü. Dolar 25 beklentisi beni çok tedirgin ediyor.
İşlemciniz nedir hocam cs işlemciye çok yük bindiriyor işlemci tabanlı bi oyunSizce?
Hocam sistem parçalarını daha almadıysanız bütçe belirtirseniz belki daha iyi bir sistem için yardımcı olabiliriz. XL2566K da evet güzel bir monitör fakat 18.000₺-19.000₺ olarak görmüştüm fiyatını yanlışsam düzeltin. Am5 bir sistem kurup monitörü IPS veya 240hz TN seçmek daha mantıklı olur diye düşünüyorum çünkü sistemi toplamak monitöre daha zor bence.BenQ Zowie XL2566K almayı düşünüyorum stoklara gelince.
5700x ile %1 fps 360 altına düşmemek hayal gibiArkadaşlar şuan hali hazırda bir sistemim var, imzamda mevcut. İşlemcim Ryzen 7 5700X. Bu sokette herhangi bir güncelleme yapmayı düşünmüyorum. Sistem almayacağım. Sadece ekran kartı alacağım.
ANCIENT gibi doku ve model ağırlıklı HARİTALAR DAHİL OLMAK ÜZERE %1 FPS nin 360 ın altına DÜŞMEMESİ GEREKLİ.
Gerekirse fazladan 6-7 bin TL fazla vereyim ama ilerisi için pişman olmayayım. Benim için bu önemli.
2k bile girersin. Çıkana kadar optimize de ederler.Counter-Strike 2 de Grafik güncellemesi olacağını belirteyim. Ancient gibi maplerde ekran kartının da iyi olması gerekiyor. Bu yüzden sordum.
Hocam düşük çözünürlükte olsa inanın konu bile açmam buraya. Ben oyunu 1920x1080 çözünürlükte oynuyorum. O yüzden benim GPU yu iyi tutmam gerekiyor. Bu yüzden soruyorum bu soruyu.5700x ile %1 fps 360 altına düşmemek hayal gibi